Jakou značkou barvy vymalovat?

Zdravím, s jakou značkou barvy máte zkušenost? Jedná se mi o bílou barvu. Chceme vymalovat novostavbu RD, máme sádrové omítky. Chceme omyvatelnou barvu. Malovat budeme asi sami. Na bytě máme Dulux. Zvažujeme, jestli jít do nějaké jiné barvy v podobné kvalitě, ale levnější. Máte třeba někdo zkušenosti s barvou ROKO? Nebo doporučujete jít znovu do Duluxu? Jaké jsou vaše zkušenosti s malováním na bílo? Děkuji moc za názor.
Odpovědět
Profilova fotka
@dave10 Máme vymalováno jen na bílo všude. Klasickou barvu bych použil Primalex, s tím jsem velice spokojený a maluji jen s ním, ale omyvatelnou barvu bych zvolil Dulux, ale to spíše proto, že nemám zkušenosti s tou druhou značkou.
Odpovědět
Zkuste HET Klasik bílou a nebudete chtít nic jinýho, strašně krásně kryje a za ty prachy luxusní výkon. Teď tím malujem, máme první nátěr a řekl bych že by klidně i stačil, ale je to na novou jemnou omítku, tak aspon 3 vrstvy budou muset být. Je toho nějakých 15+3kg za 500 kč v akci a bez akce 570.
Odpovědět
Profilova fotka
Téměř vždy jsem natíral Primalexem, ať už v bytě nebo na baráku. V bytě to byla větší sranda. Někdy přetřít ty super barevné nátěry stály za to, ale vesměs jsem to vždy nejdříve oškrábal. Přetřel jsem i super modrou barvu a jen dva nátěry stačily a není ani známka toho, že by tam něco bylo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?