Hliníková pergola v kombinaci se dřevem

Nemáte prosím někdo zkušenosti, kdo umí udělat hliníkovou pergolu včetně dřevěných hranolů? Dřevěné hranoly jsou tam z důvodu zastínění. Našla jsem si obrázky na pinterestu, pár firem oslovila, ale umí jen pergoly, nebo bioklimatické pergoly, ale nic takovéto. Nebo mě napadlo, že ty latě by dodělal manžel. Jen potom nevím, jak by to bylo se zárukou.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak poptat zámečníka a ty laťky si teda dodělat a nebo nechat udělat někoho jiného. Myslím si, že to je dost jednoduchá záležitost, ale spíš se asi do toho nikomu moc nebude chtít. 😅 Navíc při cenách železa/hliníku a dřeva to nebude asi moc levné řešení kor když ta dostupnost je také dost omezená.
Odpovědět
@marta_kovar Ano, to přesně mě napadlo. Jen nevím, aby pak někdo nebrblal se zárukou....
Odpovědět
Profilova fotka
@kuratkoo1 Tady není na co uplatňovat záruku. Je to obyčená ocelová konstrukce. Navíc hodně masivní ( industriální ) vzhledem k tomu, že nic nenese kromě dřeva. Když mi napíšete rozměry ( šířka, výška, délka ) tak jsem schopen vám dát odhad kolik budou náklady ( materiál, výroba, lakování komaxit a instalace ). Dřevo si musíte dopočítat sama. Nicméně počítejte s tím, že toto musí instalovat jeřáb. Když se podíváte k mě do alba tak mám jeklovou konstrukci z profilu 10x10, 4x3m a cena loni byla cca 30k. Dneska tak 40k. A to jsme to dělali ručně bez jeřábu.
Odpovědět
@kossakowski1980 potěšil jste mne. Pergola vypadá nádherně. Dlouho jsem se rozhodoval, z čeho pergolu nechat udělat až nakonec padlo na jekly. Příští týden se bude pergola chystat, aby byla součástí věnce, tak snad to bude vypadat dobře, protože ve Vašem podání jsou jekly opravdu super.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?