Terasa - nábytek světlý nebo tmavší - údržba

Profilova fotka
Dobrý den, máte někdo světlejší nábytek na terase? Rozhodli byste se stejně a dali znovu světlý nebo je to nepraktické? Nemůžu se rozhodnout mezi 2 sedačkami, z praktického hlediska bych volila tmavší, ale víc se mi líbí světlejší (barva je světle šedá). U obou je pratelný potah. Díky moc za názor 😊
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od petta33:

Dobrý den, máte někdo světlejší nábytek na tera…
@petta33 Když se potah dá prát, tak bych si s tím těžkou hlavu nedělala. Dej si to, co se ti víc líbí 🙂
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od petta33:

Dobrý den, máte někdo světlejší nábytek na tera…
@petta33 je to krytá terasa? Máte děti? Máme třetí rok tmavý a je to v pohodě. Ale nemáme krytou terasu a často to pokadi i pták - umyju. Světlou si neumím představit. Kamarádka má světlou pod krytou ale znovu by to nedala. Pokud máte malé děti taky tmavou
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od artep1987:

@petta33 je to krytá terasa? Máte děti? Máme třet…
@artep1987 je krytá, děti máme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se přiznám, u mně jde praktičnost stranou, já bych hleděla na to, v jaké stylu, barvách, je terasa a zbytek zahrady, aby mi to pěkně ladilo 😅 Ale jinak my máme vše tmavé 😉
Odpovědět
U tmavé barvy je často problém, že ji slunce vytahá a zůstane flekatá, takže rozhodně raději světlá, navíc méně pálí, když bude svítit slunce.
Odpovědět
Potahy světlejší mohou na terase utrpět, ale když je jádro světlé, tak je to mnohem lepší řešení i na údržbu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od qeszi:

Tak já se přiznám, u mně jde praktičnost stranou,…
@qeszi U nás taky praktická stránka šla stranou, víc nám záleželo na tom, jak to celé bude vypadat a ladit, ale je fakt, že jakmile jsme dali světlé potahy, musíme je každou chvíli prát.
Odpovědět
Ta světlá vypadá skvěle!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?