Automatický kotel na tuhá paliva ořech 2 v bungalovu

Profilova fotka
ahojte máte někdo v dřevostavbě bungalovu zabudovaný automatický kotel na tuhá paliva ořech 2 , máte podlah. topení nebo radiátory? Pište i své napady, rady, uvítam i foto , díky Jula
Odpovědět
My máme zděný dům, podsklepený bungalov . Topíme automatickým kotlem Varimatik, palivo ořech 2. Máme podlahovku i radiátory. Topili jsme zatím 2 sezóny a velká spokojenost!!
Odpovědět
Profilova fotka
@vendy01 ahojky prosím co je to za výrobce toho kotle, mam v projektu kotel o výkonu 6 až 15 kw, koukal jsem na BENEKOV ale ta cena je vysoká,taky uvažuji o podlahovce a radiatorech, kolik,tak protopíte za sezonu v kč ,kolik q asi. jak to máte přes LÉTO ? UVAŽUJI S AKUMULAČNÍ NÁDRŽÍ S TOPNOU SPIRÁLOU na elektřinu. díky jula :-) ;-) :-N
Odpovědět
Ahoj, nejlepší bude se podívat přímo na stránky varimatik.cz, je tam vše dobře popsáno. :-) My máme 15kw kotel, myslím, že i někde u mě v albu bude fotka. Za sezónu jsme protopili cca 55 metráků uhlí. Tento rok ale počítám s nějakou úsporou, dokončujeme totiž zateplení domu :-) , tak snad trochu ušetříme. V létě jsme tentokrát netopili vůbec, ale pokud bylo chladno, máme v obýváku krbová kamna a bohatě to na přitopení stačí, v koupelně si např. přitopíme elektickým žebříkovým topením. Jinak to se týče kotle, jsme moc spokojeni především s obsluhou kotle a přikládkou cca za 3 dny. Při tuhých mrazech tak 2 dny + vysypání popela. Kotel máme umístěný v kotelně v suterénu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@vendy01 ahojky, mám na tebe prosbičku. Mohla bych prosím vědět v kterých místnostech máte podlahovku a kde radiátory a počet. Uvažujeme o stejném způsobu vytápění. Mohla bys mě prosím do IP poslat celkovou cenu za topení i s kotlem? byla bych ti moc vděčná. chodí nám nějaké nabídky, tak pro porovnání.moc děkuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?