Plísně v bytě - zkušenost s prostředkem Laget Samurai

Zdravím, bydlíme v panelovém domě pod střechou v posledním patře. V zimních měsících máme problém s plísněmi pod okny. Topení v kombinaci s větráním příliš nezabírá a tak jsem zjitoval jaké jsou možnosti. Narazil jsem na prostředek Laget Samurai, ale nemám s ním žádné zkušenosti. Udajně by se po aplikaci plísně již objevovat neměli. Je tomu opravdu tak ? Máte někdo s tímto prostředkem na plísně nějakou zkušenost ? Moc děkuji, případně prosím doporučte alternativu.
Odpovědět
Hezký den, u nás nejvíc pomohla sušička - před tím jsme museli sušit v bytě, což vlhkost výrazně zvyšovalo. Dál pořídit si kvalitní vlhkoměr a jakmile je vlhkost vyšší, hned pořádně vyvětrat. Ono se to nezdá, ale v zimě je potřeba větrat poměrně často. Laget Samurai neznám.
Odpovědět
Také bydlíme v domě pod střechou a měli jsme problémy s plísněmi, hlavně v rozích. Stříkali jsme to snad vším možným a nakonec pomohl odvhčovač. Vytahne vlhkost ze zdí a v zimě, když se suší prádlo vevnitř, tak i s toho prádla.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@zbynekazuz Pane Kauz, běžte s tím pryč, je to krásná reklama na vás, ale to je tak vše, si myslíte, že to tady neznáme?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?