O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Náchod a okolí
Ahoj, jsem z Náchoda a za dva měsíce se budeme stěhovat do vlastního bytečku. A co vy? přidejte se.…
carcoolkam
Před 11 lety
1
2
...
...
3
4
116
Vinylová podlaha lepená nebo plovoucí?
Můžete mi, prosím, někdo poradit s výběrem vinylové podlahy, zda je lepší lepená nebo plovoucí? Děk…
hanih
Před 11 lety
3
Hliníkové dveře. Máte zkušenost?
Byly nám doporučeny od stavební firmy vchodové hliníkové dveře. Máme už i jedny vybrané, které se n…
bublina88
Před 11 lety
4
Jak vyřešit skříňku pod umyvadla?
Prosím poraďte. Mám v plánu nechat udělat skříňku uprostřed zásuvky a po stranách otvírací skřínky …
radim83
Před 11 lety
2
Pozemek orientovaný na severo-západ?
chci se zeptat zda máte někdo zahradu orientovanou na severo západ?Já jsem po zkušenosti s jihozapa…
gigi2
Před 11 lety
17
Skla Lacobel vs. Colorbel. Máte zkušenost?
Máte prosím někdo zkušenosti s těmito druhy skel jako obložení za kuchyňskou linku? Colorbel je odo…
pavlus100
Před 11 lety
13
PVC Trento, máte zkušenosti?
Ahojky, máte tu někdo zkušenost s PVC Trento? Děkuji za odpovědi ;-)
nicky215
Před 11 lety
5
Cihličky - dají se sehnat v jiných barvách?
Už nějakou dobu sháním tyhlety cihličky a zatím jsem našla jen bílý nebo černý.. Nevíte někdo jestl…
alkapinka
Před 11 lety
1
2
32
sponzor fóra
Předčasné splacení hypotéky
Dobrý den, řešíme prodej bytu, který máme na hypotéku a tu chceme zaplatit mimo dobu fixace.Původn…
monnca
Před 11 lety
15
Jak uspořádat kuchyň?
Prosim,o radu jak nejlepe usporadat kuchyn ?? v projektu nas to nenapadlo(projektant nam sice zakr…
rominka
Před 11 lety
9
Zelené doplňky do kuchyně
Obracím se na vás s velkou prosbou a budu ráda za postřehy, názory i za fotky..Finišujeme kuchyni v…
malzenka
Před 11 lety
9
Máte doma zimní zahradu?
Zdravím všechny, zajímá mne, zda máte doma zimní zahradu z plastu nebo z hliníku a měnili byste? …
anejka15
Před 11 lety
2
Na kolik tisíc vás vyšel/momentálně vychází metr obestavěného prostoru?
Ráda bych věděla, zvláště od těch, co už mají postavený dům (nejlépe z nedávné doby), na kolik je v…
obla
Před 11 lety
2
Akceptují některé banku dohodu o provedení práci při hypotéce?
zdravím, chtěla jsem se zeptat,jestli někdo ví,které banky akceptují dohodu o provedení práce na vy…
ondrej190
Před 11 lety
4
Betonové podlahy - tip firmy na Kladně
Prosím o doporučení seriózní firmy na zhotovení betonových podlah v RD za rozumnou cenu. Kladno a …
marta1979
Před 11 lety
6
Potah či deka na manželskou postel
Prosím všechny o radu, kde jste koupili nějaký opravdu hezký potah či deku na manželskou postel. Na…
lirael
Před 11 lety
2
Pozemek do 1,6 mil, Praha Západ, Třebaň, Řevnice atd. Je to reálný?
Zdravím, tak jsme se s manželkou nějak předběžně zasnili do domečku a samozřejmě zkoušíme hledat po…
kobymx5
Před 11 lety
1
2
41
Obklady Opoczno Daria, máte někdo?
Hezky den.uvazujeme do technicke mistnosti o obkladech Daria Opoczno.mate nekdo? Treba i foto? Diky…
xrozarka
Před 11 lety
1
Začínáme zateplovat, na co si dát pozor?
Na co si dát pozor? Udělali byste dnes něco jinak?
maive
Před 11 lety
1
Máte zkušenosti s indukcí Whirlpool ACM 810 LX nebo ACM 828 LX?
Ahoj, myslim, ze doaz je zrejmy. Po dlouhem vybirani jsem skoncila u techto dvou indukci. Mate je n…
lena.k
Před 11 lety
1
Prodej nábytku Brno - bazar
Zdravim, chtela bych se zeptat, jestli mate nekdo zkusenosti s prodejem pouziteho nabytku do bazaru…
js7
Před 11 lety
3
Venkovní žaluzie - dodatečná montáž, co vše to obnáší?
Ahoj, máte někdo zkušenost s venkovními žaluziemi až s dodatečnou montáží? Co vše to obnáší? Případ…
honeyjenny
Před 11 lety
3
Jak izolovat spodní část základové desky?
Ahojte, lámu si hlavu jak izolovat spodní část základové desky. Na soklu máme EXTRUDOVANÝ POLYSTYRE…
pmjrk
Před 11 lety
5
Je třeba zbrousit průhledný lak na novém nábytku, když ho chci přetřít tmavší lazurou?
Zdravím, prosím o radu ohledně úpravy nové dřevěné skříně. Je přírodní, borovice, natrena pouze prů…
lizaa
Před 11 lety
2
Jak prodat v dnešní době byt? Máte radu, nápad?
Máte nějakou radu, nápad ...jak prodat byt. Už jsme šli z cenou 3x dolu nepokryje to ani celou hypo…
romik67
Před 11 lety
5
Z čeho máte prosím podlahu v dřevostavbě - anhydrid nebo beton?
Z čeho máte prosím podlahu v dřevostavbě? Anhydrid nebo beton? Děkuji za komentáře.
blacksr
Před 11 lety
9
Máte někdo vyzděné police v koupelně?
Dobrý den, máte někdo vyzděné police v koupelně? Plánuji je ve sprše. Zajímá mě hlavně údržba.(Zda …
sysined
Před 11 lety
3
Jak sundat omyvatelnou barvu ze stěny?
Věděl byste někdo, čím sundám olejovou barvu ze stěny? Chtěla bych přeštukovat a vymalovat na bílo.…
jaja977
Před 11 lety
1
Vymetací dvířka u komína - řešení
Potřebuji poradit. Budeme stavět komín. Vymetací dvířka nám vychází přes nosnou zeť do obývacího p…
ratatooy
Před 11 lety
2
Komínová digestoř 90 cm, jakou značku vybrat?
Ahoj, právě řeším spotřebiče do kuchyně a potřebovala bych poradit s komínovou digestoří. Chci šírk…
mojsha
Před 11 lety
4
1
2
…
1005
1006
1007
1008
1009
…