O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Je koupelnový nábytek a umyvadla Elita Kwadro kvalitní?
Našla jsem při výběru nábytkových umyvadel system Kwadro - 16mm laminované desky...?? Jde o levný n…
migessska
Před 12 lety
1
Obklad ze série Pintura, kdo je vyrábí?
Jde o obklady ze série Pintura, ale výrobce neznám. Poradíte, kde se dají koupit?
xkatynka
Před 12 lety
1
Kotel na pelety - doporučte
Zdravím, budeme letos ve straším RD měnit kotel na dřevo - protože nemáme jinou alternativu, chceme…
niccky.z
Před 12 lety
4
Dvojdřez s odkapávačem - je to praktické?
Řeším dřez do nové kuchyně (chci klasiku - nerez). Přemýšlím, jestli koupit i s odkapávačem (myčka …
hanabar
Před 12 lety
6
Jsem tady nová - hanabar
Ahoj, jmenuju se Hana a na toto forum jsem narazila ciste nahodou, kdyz jsem se snazila najit spolu…
hanabar
Před 12 lety
3
Doporučte projektanta v Havířově a okolí
Dobrý den, měla bych prosbičku, mohli by jste prosím doporučit nějakého šikovného projektanta. …
sindy23
Před 12 lety
3
Difúzně otevřená dřevostavba od firmy Atrium
Dobrý den, můžete mi prosím někdo sdělit, jaké máte zkušenosti s firmou ATRIUM? Chci si nechat post…
kubajzak
Před 12 lety
6
Výběr dodavatele dřevostavby
Zdravím všechny stavitele dřevostaveb. Plánujeme postavit dřevostavbu na klíč. Může někdo doporučit…
jennyska
Před 12 lety
4
sponzor fóra
Vyměním, prodám, sháním vouchery a kupóny na zboží
Ahoj, protože v našem bazaru nemáme místo k prodeji různých voucherů (kupónů) na služby v oblas…
jahooodka
Před 12 lety
4
Příprava na hypotéku, měli jste našetřené peníze?
Ahoj, máme ted hypotéku na dům + pujčku na auto. Příští rok by jsme chtěli refinancovat a navýšit s…
iluze
Před 12 lety
4
Individuální projekt rodinného domu do 2,2mil. bez DPH
Zdravím, mám takový problém, nechala jsem si od architekta udělat indiviudální návrh projektu domů,…
essus
Před 12 lety
1
2
51
Vyřešení odvodnění garáže - dlažba a štěrkový podsyp
Poraďte jak vyřešit odvodnění garáže v suterénu. Odtok vody do kanalizace už nepůjde dodatečně uděl…
jirinapezl
Před 12 lety
1
Délka rodičovské dovolené
Rozhoduji se nad délkou rodičovské dovolené. Jelikož máme hypotéku, uvažuji na 2letou variantou. Pr…
niccky.z
Před 12 lety
6
Dveře mezi studenou a vytápěnou halou
Prosím, potřebuju nápad, nebo zkušenou radu, jestli jste někdo řešil následující: Vejdete hlavním v…
evelynka25
Před 12 lety
1
Jak široké máte dveře do obýváku?
Ahoj, chtěla bych vás požádat o radu. Stavíme novostavbu a na dveře do obýváku máme stavební otvor …
evisek213
Před 12 lety
5
Osazování oken a dveří, zakrýváte všechny otvory najednou?
Když osazujete okna a dveře, zakrýváte všechny otvory najednou, nebo osadíte třeba okna a třeba za …
evelynka25
Před 12 lety
10
Dvougaráž - jedny nebo dvoje vrata?
Dobrý večer, stavíme baráček a máme v plánu dvougaráž... jen teď řešíme jestli nechat jedny vrata o…
lucinkafr
Před 12 lety
8
Nefungují funkce
Chci se zeptat na funkce...komentáře a to se mi líbí. Poslední týden mi nejdou zobrazit komentáře …
niccky.z
Před 12 lety
2
Plzeň - Výsluní, bydlíte? Stavíte?
Bydlíte? Stavíte?
krizak
Před 12 lety
1
Mníšek pod Brdy, žije zde někdo?
Ahoj všichni, má otázka nezní asi úplně stavebně, vlastně vůbec. Ale rok sháníme s manželem bydlení…
minimaxinka13
Před 12 lety
1
Kuchyně na umakartové stěně, čím jste přidělali skříňky?
Chtěla bych se zeptat jestli jste někdo nevěšeli nové horní skřínky od kuchyně.. bojím se, aby to n…
allinka12
Před 12 lety
8
Dlažba do koupelny na OSB desky
Mám dotaz ohledně dlažby do koupelny. Máme podlahu z OSB desek a prý se pokud dáme dlažbu může vysk…
lucihu
Před 12 lety
1
Dálnice 1200 metrů od pozemku - bude slyšet?
Ahoj, uvažujeme o koupi pozemku, který se nám líbí ve všech ohledech kromě jednoho -- v blízkost…
chimny
Před 12 lety
9
Kde nejlépe půjčí na rekonstrukci domu?
Ahoj, můžete nám poradit kde nejlépe půjčit na rekonstrukci domu? Máme hypotéku na dům a ted potřeb…
petrapet30
Před 12 lety
6
Rodinný dům u zastávky MHD, máte zkušenost?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nemá někdo z vás zkušenosti s domem u zastávky MHD? Uvažujem…
selina.j
Před 12 lety
2
Kde se dají v Praze najít obklady zn. Marazzi?
Prosim o doporučení kde ste videli ze mali v studiach obklady Marazzi - co nejvíc z ich sériií? jed…
ammastudio
Před 12 lety
2
Posunovací vs. normálně otevírací francouzské dveře
Muzete mi prosim napsat, jak velky cenovy rozdil Vam udelala kalkulace posuvnych fr. dveri v porovn…
perna_81
Před 12 lety
6
Jak sladit kuchyňskou linku a nábytek v obýváku?
Ahoj, prosím poraďte mi. Budeme zařizovat obývák spojený s kuchyňským koutem. Podlaha je javor, dve…
petrapet30
Před 12 lety
21
Kovové zárubně pro přesné zdění v cihlové příčce
Je vhodné použít do cihlové příčky kovové zárubně pro přesné zdění systému Ytong? Je nějaký zásadní…
evelynka25
Před 12 lety
4
Náklady na domeček, jaké je máte ročně?
Mám jen otázku jaké máte naklady na domeček za rok elektika, plyn, voda prostě co máte doma myslím …
petra123
Před 12 lety
1
1
2
…
1131
1132
1133
1134
1135
…