O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rozvržení zahrady - žádost o pomoc
Dobry den, nenasel by se tu nejaky nadsenec, ktery by nam pomohl s navrzenim rozdeleni zahrady? Jed…
eviks
Před 7 lety
11
Obnovitelná kapsle do kávovarů Dolce gusto
ahoj, potřebovala bych poradit s touto kapslí. Psali tam, že vytvoří kafe jako s klasickou kapsli d…
peta177
Před 7 lety
3
Vřetenová sekačka. Výhody a nevýhody?
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s vřetenovými sekačkami? Potřebuji sekat cca 600m. Jak je to úd…
mikulas999
Před 7 lety
10
Základy pod skleník
Dobrý den Mám otázku na zahradníky a zahradnice :-) koupil jsem 2 skleníky v Hobby obchodě, klas…
mikulas999
Před 7 lety
9
Tip na zahradního architekta ze středních Čech nebo Prahy
Poradíte mi, prosím, nějakého zahradního architekta z okolí Středních Čech, Prahy..? A kolik vás zh…
mikulas999
Před 7 lety
6
Jakou barvu skla za linku zvolit?
Ahoj střecháčci, prosím poraďte mi jakou barvu skla zvolit za kuchyňskou linku. Osobně se mi líbí š…
bluetan
Před 7 lety
12
Jak v koupelně vkusně zakrýt pračku a sušičku?
Ahoj, máte někdo fotky nebo nápad jak v koupelně vkusně zakrýt pračku a sušičku? Většinou vídám, že…
bluetan
Před 7 lety
6
Jak zneprůhlednit okno v koupelně?
Zdravím kolegy stavitele, chtěl bych poprosit o radu ohledně okna v koupelně. Máme ho v baráku v…
bluetan
Před 7 lety
21
sponzor fóra
Co dělat po rozvozu ornice?
Dobrý den, mám čerstvě rozvezenou ornici na pozemku. Protože je, ale sucho je trochu hrudkov…
kossakowski1980
Před 7 lety
1
Kuchyňská baterie se sprškou - ano či ne?
Byla jsem definitivně rozhodnutá pro sprchu k dřezové baterii, ale truhlář mi jí při plánování kuch…
makymj
Před 7 lety
20
Firma na rekonstrukci domu na Praze-východ
Dobrý den, můžete mi, prosím, doporučit nějakou firmu na rekonstrukci domu (podlahy, dveře, koupeln…
cipisek00
Před 7 lety
1
Betonový plot - jakou vybrat branku a bránu?
Máme betonový plot a teď řešíme, jakou branku a bránu (posuvnou) k tomu vybrat. Barva oken je ant…
denessa
Před 7 lety
2
Drahá díra - jak se nezbláznit?
Zdravím všechny, co čtou tyto řádky. Chtěla bych poprosit o vaše názory co dělat, protože už asi z…
alkapinka
Před 7 lety
22
Povlaky na polštářky 35x35 cm. Kde bych je sehnala?
Ahojky, potřebovala bych poradit, kde bych mohla sehnat povlaky na dekorační polštářky o rozměru 3…
homola
Před 7 lety
5
Zeď v obýváku z břidlice - kde jste kupovali?
Máte někdo prosím v obýváku břidlici? Kde jste kupovali a pokud můžu poprosit o foto pro inspiraci …
spaly
Před 7 lety
7
Digestoř Concept opk 4160 - recenze
Prosím máte někdo zkušenost s touto digestoří,případně cenově podobnou do 8000 ? Musí být ostruvkov…
radim83
Před 7 lety
3
Prosím o posouzení projektu rodinného domu
Ráda bych Vás poprosila o krátké posouzení návrhu projektu našeho domu (ještě uvažuji o přidání pár…
nirmala2
Před 7 lety
15
Začít se stavbou domu na podzim - ano či ne?
Po velkých problémech najít schopného architekta ho nyní konečně máme. 8-) Předběžně vypadá, že pok…
ytongcz
Před 7 lety
17
Jaká je cena pokládky vinylové podlahy?
Ahoj, nevíte někdo, kolik si berou dělníci čistě jen za práci + nějaké to lepidlo nebo co je k tom…
stanicka007
Před 7 lety
12
Stání na auto - orientační cena a jakou vybrat krytinu?
Ahoj, chci se zatím jen orientačně zeptat, řešíme stání na auto, v projektu je zatím prodloužená st…
neonkarybka
Před 7 lety
19
Jak postavit tento plot?
Vedel by nekdo, jak se budu takovy plot? Jde mi o to, jak a na co prielat ty late. Drevo bych se ba…
jajulin
Před 7 lety
9
Stavební dozor - Zlín
Prosím doporučení na prověřený stavební dozor na Zlínsku, 17 km od Zlína. Děkuji moc
margot_ka
Před 7 lety
3
Tepelné čerpadlo v bazénu - lze použít jako klimatizaci?
Dobrý den, pořídili jsme tepelné čerpadlo pro ohřev vody v bazénu, tedy vzduch/voda. Při zapnutí vy…
spaly
Před 7 lety
9
Plechová strešní krytina podobná betonové tašce od KM Beta
Dobrý den,chci se poradit ohledne strešní krytiny.Na domku máme krytinu od KM Beta (betonová taška)…
leny_en
Před 7 lety
3
Vaše názory a rady na rozložení kuchyně
Zdravim, porad se nemohu rozhodnout, jak rozlozit kuchyn. Jasne je umisteni drezu a vedle mycka, a…
petras89
Před 7 lety
3
Konstrukce na hydroizolaci - firma do ní provrtala díry
Hezký den, prosim, co si myslíte o tom, ze firma nam dala konstrukci na hydroizolaci a provrtala do…
kkaccullka
Před 7 lety
3
Kalkulace na základy a základovou desku
Prosím dnes nám přišla kalkulace základy a základová deska .je to dům 130 m2 za cenu 220 000,je v…
petrsv1000
Před 7 lety
1
2
45
Je nutností hromosvod k pojištění domu?
Zdravím, chtěla jsem se optat zdali někdo řeší.. Je nutností k pojištění domu mít hromosvod? A co…
kopca89
Před 7 lety
14
Zabezpečení domácnosti proti zapomnětlivým důchodcům
Zdravím, potřebovala bych poradit, jestli existuje nějaký způsob vyřešení mého problému (nevím, pod…
awakened
Před 7 lety
11
Interiérový designer z Brna a okolí
Dobry den, potrebujeme sjednotit interierovou koncepci domu, tj. barevne a materialove podlahy a na…
jaruskatru
Před 7 lety
6
1
2
…
571
572
573
574
575
…