O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kamenný obklad, nebo imitace kamene?
Zvažujeme vnitřní obklad kamenem, nebo jeho imitací. Poradíte nějakou prodejnu v okolí Ostrava, FM…
zanosek
Před 9 lety
8
Obývací pokoj - jak ho úspořádát?
Střecháčci,můžete nám poradit jak uspořádat obývak,chtěla bych ho přestavět,ale nevím si rady:( a c…
lemboss
Před 9 lety
4
Silka od Polské firmy Xella - zkušenosti
Dobrý den, budu stavět z VPC 240 tloušťky, stavba bude probíhat 60 km od Polských Hranic. Chci se …
spaly
Před 9 lety
1
Prodej bytu s hypotékou a nová hypotéka na dům
Dobrý den, jak se, prosím řeší tento případ? Máme hypotéku na byt, příští rok nám končí fixace. …
petradum
Před 9 lety
4
Dodavatel zemního plynu České teplo, mate někdo zkušenost?
Zdravim, Delal jsem si srovnani na tzbinfo kalkulator odberatele plynu a vysel mi nejlepe tento do…
liborec
Před 9 lety
1
Průchozí koupelna
Holky, máte někdo zkušenost s průchozí koupelnou na záchod a do technické místnosti???? Kupujeme do…
ekyticka
Před 9 lety
24
Uspořádání šatny a jak jste spokojeni vy?
Součástí naší ložnice je i "otvor" na šatnu o šíři cca 2m a hloubce 1,7m. Nevím, zda do něj umístit…
jaasminka
Před 9 lety
5
Stavba domu dodavatelským způsobem
Zdravim, Je tu nekdo kdo stavil podobny dum jako my? Velikost je 9,5mx9,5m. S tim ze ve predu je g…
liborec
Před 9 lety
10
sponzor fóra
Alfa 2 od Gservisu - stavíte někdo?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda někdo stavíte dům podle projektu Alfa 2 od Gservisu (pobliž Prahy)…
dorkaa
Před 9 lety
1
Finance, tabulky a informace o novostavbě
Zdravim Vas, premyslime s manzelkou vystavbe rodinneho domu v CR. Nezijeme v CR uz prs 10 let a t…
miroalt
Před 9 lety
1
Malování - stržené nálepky - jak vyřešit?
Dobry den, snazime se hezky vymalovat jeden pokoj, ve kterem byly na zdi od predchozi majitelky …
radim32
Před 9 lety
1
Jakou barvu kuchyně zvolit?
503 Prosím můžete mi poradit jakou barvu kuchyně.Když mám podlahu šedou dekor dřeva (http://www.po…
a1503
Před 9 lety
4
Prodej bytu s hypotékou a nová hypotéka na dům
Dobrý den, jak se, prosím řeší tento případ? Máme hypotéku na byt, příští rok nám končí fixace. …
lostakova
Před 9 lety
22
Koupě novostavby s pozemkem, okr. Frýdek-Místek - rada
Dobrý den, potřebovali bychom s manželem poradit od zkušenějších :-) Momentálně bydlím v podnáj…
cerberos1306
Před 9 lety
19
Jakou barvu dveří zvolit k podlaze?
Prosím o radu, jakou barvu dveří zvolit k podlaze - dub toskánský? Schodiště buková spárovka (levá …
jenies
Před 9 lety
11
Na kolik vás vyšla rekonstrukce?
Ahoj všem, ráda bych si udělala rozpočet na plánovanou rekonstrukci. Poprosila bych všechny, kd…
jenies
Před 9 lety
17
Jak se vám udržuje obklad Marazzi Colourline? Případně Rako Clay?
Ahoj, zvažuji do koupelny jeden z těchto obkladů, vím, že Colourline tady pár lidí má..můžu se Vás …
kotatko03
Před 9 lety
3
Vápenopískové cihly. Co vy na to?
Ahoj, máte někdo praktické zkušenosti se stavbou RD z vápenopískových cihel? Brzy chceme začít stav…
jumpmans
Před 9 lety
1
2
52
Cena a značka kvalitní dlažby - doporučení
Jakou ze značek můžete doporučit pro výběr dlažby do celého domu? A jak se pohybují ceny za m2? Děk…
petrincak
Před 9 lety
2
Nevím si rady s projektem - pomůžete?
Ahoj všem, v první řadě je mi jasné, že musíme oslovit projektanta což taky uděláme, ale chtěli jse…
andy969
Před 9 lety
9
Stěrka vs. sklo do kuchyně?
Chtěl bych slyšet názory na stěrku v kuchyni nebo na sklo.Máme hotovou kuchyň a teď přemýšlíme jest…
jo5
Před 9 lety
9
Statik a projektant Brno-venkov
Doporučíte mi někdo nějakého statika a projektanta v regionu Brno-venkov. (levného, ale dobrého) :-)
pita1
Před 9 lety
1
Projektová dokumentace x prováděcí projektová dokumentace
Ahoj všem! Máme nabídku od architekta na studii a projekt domu. Rozlišuje tam kromě studie (za 30 -…
inkajanakova
Před 9 lety
7
Pletení košíků z novin nebo papíru
AHojte.. dneska jsem na to narazila.. kdo se tím zabývá.. tipy, rady.. vypadá to mooooc pěkně - oba…
dodislavus
Před 9 lety
1
2
...
...
18
19
552
Je povinnosti mít u venkovní kanalizace čisticí kus?
Ahojte,chtěl bych se zeptat,jestli je povinnost mít u venkovní kanalizace čistící kus (šachtu)?Prý …
tommi4
Před 9 lety
14
(Ne)pravoúhlé rohy v novostavbě (Olomouc, Novosadský dvůr)
Zdravím všechny diskutéry, nedávno jsme koupili byt v novostavbě a odstupem času (při pokládání…
jenny.kay
Před 9 lety
4
Podlaha - údržba
Vím, že je tohle naprosto stupidní dotaz, ale i tak mi to nedá. Ve starém bytě mám takovou plastick…
kkaccullka
Před 9 lety
4
Žulové kostky vs. dlažba
co je lepší?máme tak 150m2 a nevíme co dát,jen pro osobák.a nebo http://www.best.info/nas-sortiment…
sopta78
Před 9 lety
3
Jakou zvolit dlažbu pod krbová kamna?
Dobrý večer, prosím o radu. Jakou zvolit dlažbu pod krbová kamna? Má být něčím speciální, tvrdost/n…
zamilovanadonej
Před 9 lety
3
Než se kopne do země, jak vysoké jste měli náklady?
Jak vysoké jste měli cca náklady, než jste obdrželi stavební povolení a než jste koplido země? :-) …
angie.shy
Před 9 lety
20
1
2
…
867
868
869
870
871
…