Jak najít exekutora?

Profilova fotka
Dobrý den, při brouzdání na katastrálních mapách a hledání vhodného pozemku ke stavbě RD, jsem našel pozemek, který má omezení vlastnického práva : exekuční příkaz k prodeji nemovitosti Nařízení exekuce Nařízení výkonu rozhodnutí prodejem nemovitosti Zahájení exekuce Zástavní právo exekutorské podle § 69a exekučního řádu Zástavní právo soudcovské Zástavní právo z rozhodnutí správního orgánu tak jsem chtěl zjistit zda by nešla nějak najít konkerétní exekutorskou kancelář, která by to řešila. Ptát se přímo majitele nechci Děkuji
Odpovědět
@mat11 Když si necháte udělat oficiální výpis z katastru ohledně předmětného pozemku, uvidíte na něm exekutorské kanceláře, které mají s pozemkem co dočinění..
Odpovědět
Profilova fotka
@mat11 nebo můžete podívat na web exekutorské komory. Zaregistrovat se, zaplatit poplatek ( online ) a vyhledáte detaily o dlužníkovi včetně všech detailů. Pak můžete kontaktovat exekutora. Výsledek bude, že se exekutor s Vámi nebude bavit o detailech, protože k tomu není oprávněn. Ale je to krok dopředu. Další možnosti je podivat se na justice.cz a kouknout se jestli se nejedná o insolvenci. Pak už uvidíte všechny detaily zadarmo. Nicméně koupě z insolvence má základní pravidlo. Buďto zaplatíte hotově ( když se domluvíte s prodávajícím ) nebo musí jít prodej přes realitní kancelář. Jiná volba není. How :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?