Ztracený Souhlas o užívání stavby, kde mi ho vydají znovu?

Profilova fotka
Dobrý den, nemohu doma nají "Souhlas o užívání stavby", který nám dal stavební úřad. Potřebuji ho poslat na hypotéku, že jsme splnili podmínky hypo. Asi jsem ho dala na katastrální úřad originál :-(a ve spěchu si neudělala žádnou kopii. Myslíte, že bude u nás na obecním úřadě nebo jen na stavebním, který je jinde? Děkuji za odpověd.
Odpovědět
@zlucie na stavebním üřadě jej jistě mají. Zkuste se obrátit na příslušného referenta. Přinejhorším to budou mít v archivu st. úřadu.
Odpovědět
Na stavebním úřadě by ho měli mít určitě. Nebo ještě mě napadá ten katastr - že by to dohledali a udělali kopii. Taky jsem tam byla takhle pro kopii, ale platila jsem 200kč. Na tom stavebním úřadě by to mohlo být snad i zdarma :-) Většinou se ale všechno posílá i na obecní úřad, takže bych to zkusila nejdřív tam, pak stavební a případně katastr, ale snad ho budou mít hned na obecním :-)
Odpovědět
Na obci asi nic mít nebudou, není důvod aby jim to stavební posílalo.....takže zavolat či se stavit na příslušném stavebním, neměl by pro ne být problém vytvořit kopii nebo stejnopis suohlasu - tedy pokud jste byla žadatelem o souhlas vy osobně , porpř. máte plnou moc od žadatele....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?