Menu Forum

Prosím má někdo dobrý recept na zavaření uzeného masa

19. pro 2014  •  Otázka  • 
fotoportrét
fotoportrét
jack77
29
Registrovala se 9. listopadu 2014 na modrastrecha.cz. Přidala 1 příspěvek a 5 inzerátů. Má 3 přátele. Region Brno.
  • Přestavuji dům
    Březina, Region Brno
fotoportrét
fotoportrét
jack77
29
Registrovala se 9. listopadu 2014 na modrastrecha.cz. Přidala 1 příspěvek a 5 inzerátů. Má 3 přátele. Region Brno.
  • Přestavuji dům
    Březina, Region Brno
 Já našla 70 let starý recept po prababičce kde se má mlít do sklinek i vyuzená kůže ,aby se vytvořil rosol máte někdo zkušenost , děkuji za případné komentáře či recept emoticon
19. pro 2014 v 18:17  •  přestavuje dům  •  To se mi líbí
 Přidej svoji odpověď
fotoportrét
fotoportrét
jennifer
149
Registrovala se 7. března 2006 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 6781 příspěvků. Má 48 přátel.
fotoportrét
fotoportrét
jennifer
149
Registrovala se 7. března 2006 na beremese.cz. Na modrastrecha.cz přidala 6781 příspěvků. Má 48 přátel.
 ahoj my zavařujeme podle naší babičky a to to dělala tak, že na dno sklenice dala 1/4 lžičky soli, pak maso, zalila to trochou vody, na klasický zavařovačky asi 1,5 cm a v zavařovacím hrnci na 100C 2 hodiny.

zavařovali jsme tak asi před 14 dny, domácí uzený a špek
19. pro 2014 ve 21:43  •  To se mi líbí