Architekti - návrh interiéru, zapojte se do soutěže

Spustili jsme nové internetové stránky, na kterých architekti všech kategorií prezentují své práce. Naší snahou je vytvořit jednotné místo, kde si můžete projekty volně prohlížet, hodnotit, komentovat a třeba i nalézt osvědčeného architekta, který má stejný vkus jako vy. V současnosti připravujeme soutěž o návrh interieru. Pokud máte obývají pokoj/atypickou kuchyň/1+kk... se kterým si nevíte rady, pak je soutěž určena vám. Jako výherce získáte návrh vašeho interieru v ceně 10 tis. korun - včetně 3D vizualizací od architekta, kterého si vyberete. Pokud se chcete dozvědět více, pak:www.openarchitecture.cz/soutez Případně nám můžete zanechat jakýkoliv vzkaz - zde ve foru nebo přímo v diskuzi na našich stránkách. Soutěž bude zahájena v případě dostatečného počtu přihlášených zájemců.
Odpovědět
@tomasbilka stránky neexistují píše mi to ať zkontroluji pravopis
Odpovědět
Toto by melo fungovat : www.openarchitecture.cz/soutez Pokud toto zadam tak se mi stranka zobrazi, nicmene muze tam byt (doufam ze ne) nekde nejaky problem.
Odpovědět
Ještě bych doplnil. Na českém internetu existuje více stránek zabývající se architekturou a designem (např. archiweb), nicméně uživateli kromě umělecké kvality díla více neřeknou. Web který by jednoduše a přehledně prezentoval architekty a usnadňoval přístup k nim (i menší studia, jednotlivci, ceníky u projektů...) v Čechách neexistuje. Náš projekt chce tuto mezeru vyplnit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?