Čekáme na domeček

Ahoj holky, možná, že má někdo stejný problém jako já a když ne, tak se vám tady aspoň "vypíšu", když už jsem tyhle stránky objevila. Loni jsem měla nádhernou svatbu (jak jinak ;-) ) a od svatby jsme bydleli u tchánovců. No ani bych je neměla takhle nazývat, protože je to nepěkný a oni mě taky neberou jako snachu, ale jako dceru. No a tak jsem si na ně zvykla, že tam je moje doma. Je to krásný 3 pokojový domek (zalíbil se mně od prvního okamžiku, kdy jsem tam přišla) na krásném místě a jak jinak, než s krásnou zahradou a krásným dvorkem,....... no a my se teď máme stěhovat do bytu ;-( 2+1 ve třetím poschodí bez výtahu, bez balkonu, bez radiátorů (jsou tam jen plechový přímotopy a já věčně zmrzlá),s nepěkným vzhledem a na nepěkným místě....a tak jsem z toho docela nešťastná. Manželovi rodiče si vyhlídli domek hned vedle toho jejich a to 1+1 (protože prý v tom třípokojáču by si mohli hrát oni dva jedině na schovku) a že bysme koupili domek 1+1 pro ně a my šli do toho jejich. Akorát je problém ten, že domeček 1+1 obývá taková starší paní a tak musíme čekat než bude domeček na prodej (to že se bude prodávat je 100% jistý a taky už jsme si ho předběžně zamlouvali). A jediná myšlenka, která mě utěšuje, když už musím jít do toho bytu - že je to na přechodnou dobu a pak hurá do domečku. Chtěla bych jednou dvě nebo tři děti a psa - prostě velkou rodinu a nedokážu si představit všechny v dvoupokojáču :-p taky z jedný strany se podívám z okna a vidím sousedům pomalu do talíře a z druhý strany se podívám z okna a vidím polorozbořenou fabriku, která už nefunguje, ale ohyzdí tam celý okolí. Fakt krásný výhled. Všechno mě tam štve už teď a to tam ještě nejsu (stěhovat se budem o víkendu), sousedi jsou zvědaví - věčně nalepení v okně, každej tam o každým všechno ví,...a to není nic pro mě. taky bych jednou dětem chtěla udělat krásný velký pískoviště, a altánek, a skluzavku,......ach jo, snad mě chápete |-|
Odpovědět
Profilova fotka
endo:chápu tě a proto ti přeji at vše dopadne podle tvých představ a at jsi štastná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja to taky chapu,taky cekam,ale az nam schvali hypo.Proc teda zatim nezustanete u tchanovcu?
Odpovědět
No protože manžel nechce i kdyby se tím ušetřilo dost peněz a my si to pak mohli jednodušeji začít upravovat podle sebe :-S ale je to docela paradoxní, že já bych u nich chtěla zůstat moc a on vůbec :-D o víkendu jsme se přestěhovali a nakonec i on naznal, že přes týden v bytě vydržíme a na víkendy budem chodit ke tchánovcům, protože jsme jaksi zjistili, že se tam nevyspíme (a to my spíme strašně rádi a dlouuuuho). Ale i když je to cihlový byt, tak slyšíme děcka sousedů přímo v ložnici za zdí jak do deseti do večera řvou, dělají bordel, "říhají" a kdo víc ten je lepší,......a o ránu ani nemluvím, protože tam je ještě o pár dětí na víkendy víc, takže paráda ]-( holky vy kdo máte domeček, tak si toho važte, ani nevíte, jak já se na něho těším.
Odpovědět
Endo, já tvého manžela chápu. Můj muž je to samé. Má velmi dobrý vztah se svými rodiči, ale nebydlel by s nimi ani za nic. To spíš já počítám, že až budou staří a nepostarají se o sebe sami, že je vezmeme k sobě. Myslím, že se brzy domečku dočkáš, neboj. ;-)
Odpovědět
Holky vy jste zlatíčka, ani nevíte, jak krásně se to čte :-D ;-) už aby to bylo
Odpovědět
Taky už se těším, až se přestěhujeme. Jsme v podobné situaci, jako ty, Endo. Bydlíme u rodičů. Sice si spolu všichni rozumíme, ale není to úplně ono. Bude mi sice líto nechat mamku samotnou, ale stěhovat se budem jen 8 km od našeho současného bydliště. Už začínám sepisovat seznamy, co nakoupit a pořídit.. :-) Tak to zkuste oba ještě vydržet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak to endo, taky úplně chápu, bydleli jsme v krásné novostavbě s teráskou, ale v nájmu za dost peněz, a protože jsme koupili domek na hypotéku, tak abychom to v klidu utáhli, šli jsme do garsonky v hnusné placaté části Brna,..mělo to být jen na rok, než zrekonstruujeme dům, ale rekonstrukce nakonec byla bagrem, takže stavíme od nuly a bydlení tady se protáhlo na 2,5 roku, už jsme z toho oba otrávení a jediné proč tu ještě bydlíme je vidina dostavujícího domu, ale je to fakt dost náročný..takže taky držím pěsti, člověk zkousne hodně, ale nesmí to být na moc dlouho ;-) my se budem stěhovat na velikonoce, takže to už naštěstí máme za pár x-)
Odpovědět
No tak to je krásný, už na Velikonoce. A věřím, že v garsonce vám muselo být asi tak jako mně je v bytě :-p 8-( ale příští rok se pohnou ledy. Buďto koupíme jiný domeček někde poblíž a nebo přistavíme u manželových rodičů ;-) jelikož hned jak budem v domečku bych chtěla miminko a nechcu čekat do 40.ti :-|
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?