Chlor šok

hezký večer, použil jsem v rámovém bazénu 8m3 vody při nízkém chloru a vytvoření řasy u dna-nemám vysavač jen pískovou filtraci 2m3/hod dle návodu dávku chlor šoku při pH vody 7,0. Voda se zlepšila ,ale po dvou dnech non stop zaplé filtrace je dle testu DPD 1 hrozně vysoká hodnota chloru.... je na normální? děkuji,zkousil jsem přípravek poprvé, pH jsem dnes ph plusem zvedl na 7,2 díky za zkušenost a rady, možná jsem měl radši použít tu modrou skalici 5g/1000l......
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, sice ti moc nerozumím, ale zkusím popsat běžný postup když se ti zkazím voda. Nejdřív dáš chlor šok podle návodu. Můžeš i o trochu víc. Necháš zapnutou filtraci 12h+. Pak změříš PH testerem. Podle výsledku upravíš PH na hodnoty 7.1-7.5 a necháš znovu filtrovat cca 12h. Pak si ověřit znovu hodnotu PH. O trochu nižší hodnoty úplně nevadí. A pk musíš pravidelně filtrovat. Denně by jsi to měl celé prefiltrovat. A ideálně né najednou. Asi nemáš salinátor. Ale kdyby jsi měl tak raději po aplikaci chlor šoku proveď kalibraci sondy.
Odpovědět
Je normalne, ze po pouziti chlor soku sa zvysi hladina chloru v bazene. Mozes pouzit pripravok na znizenie chloru v bazene, alebo pockat a nechat odparit.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?