Dočasné bydlení. Není to zbytečná investice?

Ahoj, chtěla bych se zeptat na Váš názor. S přítelem se budeme letos v září brát a do té doby máme naplánováno, že se u nich pokusíme udělat obytné podkroví (resp. kuchyň a obývák-jedna místnost, zbytek, jako ložnice, koupelna, je postavený už dlouho.) Toto by bylo pouze jako dočasné řešení společného bydlení, časem bychom si chtěli buď zrekonstruovat starší baráček nebo postavit domek. Ovšem pokud teď budeme investovat peníze do podkroví a přece jen na kuchyň toho docela padne, tak si říkáme, jestli to není zbytečná investice? Co pak s tím podkrovím bude a tak. Vy osobně šli byste do toho? Já sem totiž na vážkách.. :-|
Odpovědět
@lucousik no já nevím, když jen do září,jestli by pro vás nebyl finančně schůdnější nějakej minipodnájem.Spravíte to a potom to necháte ladem, nebo by jste tam aspoň jezdili na víkendy nebo tak? Je to u rodičů? My jsme tak taky šli,ale výhledově jsme chtěli opravovat nějakej jinej baráček třeba za 3 roky a už jsme tam zůstali. Manželův děda mu baráček daroval, má tam věcný břemeno. Za tu dobu jsme si tu zvylki, je tu nádherně a řekli jsme si, proč teda chodit jinam.
Odpovědět
@kukuca Nene, od září, teda po svatbě by sme tam spolu bydleli, vidím to aspoň na 4 roky určitě. Do svatby budeme bydlet akždý zvlášť. To sme se špatně pochopily :-) Je to u rodičů, oni nám vlastně tu půdu nachystají(udělají místnosti) a my si to jen dovybavíme. Mezitím co jsem sem psala, se to ale změnilo, co se týče financí. Už sme se tak nějak dohodli s rodiči, jak se to udělá a kdo co bude financovat. Až mi odejdem, půjdou tam buď rodiče, nebo přítelův brácha. Nicméně děkuji za reakci ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?