Jak přesvědčit přítelkyni ke stěhování do baráčku?

Jak přesvědčit přítelkyni ke stěhová z bytu do baráčku? Kdo mi poradí nějakou fintu?už jsem zkusil snad vše a nic nepomáhá. Dům je parádní, známe ho oba, ale jen nechce z města kde ted žijeme. Děkuji :)
Odpovědět
@closen a co tak barecek v meste kde bydlite to nechce taky?
Odpovědět
@closen to chce, aby jí v tom podporovala i nějaká kamarádka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mame 6m mimco - to je dle meho mega lakadlo - vystrcit kocarek na zahradu, vlastni detske hriste bez hovinek, dite muze byt venku bez strachu...
Odpovědět
niccky: v našem jsou vysoké ceny :( hhranolka: to jsem taky říkal a moc to nezabralo :(
Odpovědět
Profilova fotka
@closen jo to je celkem problém pokud je zvyklá na něco, těžko se zvyká na něco jiného. Moje švagrová žila do svých 20 let ve městě v bytě. Teď se sice odstěhovala k nám na dědinu, ale zase na byt a do baráku nechce ani za nic. Brácha taky neví jak na ni aby šli do domu, ale praostě nechce a to mají 2 děti které jsou raději u babičky, protože můžou řádit na dvoře.
Odpovědět
my ted máme byt ve městě, ale tohle by byl dům ve městě :) a nic :(
Odpovědět
Profilova fotka
@closen někdo nechce do domu jen z toho důvodu, že má strach z toho, že to tam nezvládne. Je tam víc práce než na bytě. Aspoň u švagrové to tak je. Ale držím palce ať se ti to podaří. Život v baráčku je lepší už jen pro to že máš vlastní zahradu
Odpovědět
nejde o strach, do baráčku chce ,ale jen ve městě kde jsme ted :(
Odpovědět
Tak to bude drahy :-) Myslim si, ze je vase zena v dobre situaci, muze si klast podminky a je frajerka, ze si je neklade a trva na svym. Asi vi, proc. Jinak by uz v domku byla. A co driv? To jste se o tom nebavili? Vzdyt to je zakladni vec kazdeho vztahu, kde budeme bydlet.
Odpovědět
stejně tak by tu mohl být dotaz Jak donutit přítele, aby chtěl bydlet ve městě. jeden z Vás se holt bude muset přizpůsobit, nebo vyměnit přítelkyni. Znám spoustu lidí, který jsou 100% panelákový a dům nikdy, stejně tak opačná varianta lidí s domem..
Odpovědět
já bych rozhodně nikoho nepřesvědčovala, při první větší hádce Ti to hodí na hlavu ;-) (že jsi byl příčina nejhoršího rozhodnutí ve Vašem životě, pak budeš moct za všechna špatná rozhodnutí... atd. :-D). Počkej, až s tím přijde sama. Tohle musí být oboustranná dohoda, musíte to chtít oba a stejně.
Odpovědět
Rozhodně nepřesvědčovat. Já jsem byla nucena okolnostmi také udělat ústupek a zůstat tam, kde jsem od začátku říkala, že nechci být. Teď tu stavíme a nemám z toho vůbec radost. Jsem z toho nešťastná a většina hádek se točí kolem toho.
Odpovědět
Článek se načítá
Máte všichni asi pravdu :( ona do baráčku chce, ale nechce do jiného města, vzdálenost 12 km. baráček se jí moc líbí, je to od známých, vše nové atd... už nevím co slíbit :)
Odpovědět
Nepřesvědčuj ji. Pro ženu je místo bydliště důležitejší než pro chlapa - pak na mateřské doma s dětma stráví x let a pokud bude někde, kde se jí to nelíbí a hlavně tam nemá kamarády, tak rozhodně šťastná nebude. Třeba časem změní názor sama, ale rozhodně bych do toho partnera něchtěla vtáhnout nějakým "fíglem".
Odpovědět
Asi budu muset počkat až si to promyslí, nebo hledat u nás :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?