Krysa v dřevníku, jak na ni?Jak ji zlikvidovat?

Jsem panelákové dítě, dostavujem domek na klič (dřevostavbu) na vesnici a dnes jsme uviděli v dřevníku krysu. Fůůj!!!Jak na ní? Jak ji zlikvidovat.Děkuji za pomoc
Odpovědět
Profilova fotka
Úplně normálně, koupíte jed a nasypat, chcípne sama. na vesnici normál a ve dřenovstavbách se jim daří, je tam teplo a sucho. Cihly jim nechutnají, ty se hůř košou!!
Odpovědět
@granda Tak manžel mě tvrdí, že to byl potkan, že krysy jsou vzácné. No to ja vím, že asi na ně nějaký jed, ale který je účinný nebo jestli nějakou past raději. Budeme must ten jed dát někam , kde nám nepřijde pes.Jo a doufám, tedy, že se neusídlí v našem domku, než dostavíme.
Odpovědět
Profilova fotka
@yvonahk 1 měsíc po nastěhování nám doma vegetily 2 myši - já řvala. dali jsme pasti,chytli se do 2 dnů a od té doby už nic!!! ještě že tak,bych se zbláznila!
Odpovědět
@baraz Tak ty taky nemusím, kdybychom aspoň měli ještě kernteriera ten tuhle havěť chytal(máme teď barevnou boloňačku ta se bojí jako já).Holt musíme pořídit kočku a taky toho kernterierku asi taky.
Odpovědět
Holka,buď ráda,že manžel ten dřevník začal vyklízet,jinak by to setkání mohlo dopadnout úplně jinak...... ;-)
Odpovědět
jj, mi stačilo zahlídnout v kůlně bobky a sháněla jsem se po kočce. Z myší mám trauma, z potkana rovnou smrt. Btw., letos je na hlodavce prej nadprůměrně úrodný rok. Na chatě jsme sbírali chcípliny i ve skříni a všude sám had. I zmiji jsem na cestě potkala, mají dost žrádla, tak se množí. :-S
Odpovědět
@yvonahk Jed koupis uz skoro vsude. Pak by jeste koupila drevenou past (jako na mysi, ale vetsi). Maji radi ovesne vlocky nebo uzeniny nebo ovoce.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?