@robogoral
Co to melete Gorale, jaká komunikace! Včera jste se ozval na email že se vám nelíbí můj příspěvek který popisuje jakým způsobem podnikáte. Jak si to představujete, že zaplatím v dubnu 2021 160000,- a budu držet hubu a čekat až Pochylý bude mít náladu a zvedne mi telefon že někdo přijede něco dělat??? Vy jste se ještě před koncem roku prezentoval jako advokát který zastupuje DPmont a včera mi tvrdíte že jste zaměstnanec. Udivuje mě vaše drzost při obhajování DP Mont, jak si to vlastně představujete?? Že budeme držet huby a ty zálohy vám necháme?? A jestli mi chcete odpovědět tak věcně. Záloha zaplacena v dubnu 2021, termín dokončení byl červenec 2021. V prosinci 2021 jsem zaslal výzvu k dokončení díla ale tu nemůžete najít. Co bude dál??
@martin_maj
Poznáme sa, že sa takto ku mne, resp. o mne vyjadrujete? Alebo toto je prejav Vašej obvyklej komunikácie? Nechcem sa Vás dotknúť, ale keď mojej 7r dcére niečo 2x poviem, ona to pochopí.
Opakovane Vás žiadam, aby ste mi uviedli kedy a ako som Vám uviedol, že som advokát. Trvám na tom.
K Vašej veci som uviedol:
"Napriek tomu Vám firma dielo dokončí ešte v mesiaci 02/2022. Pourgujem p. Pochylého, aby Vás uprednostnil. Za omeškanie sa firma ospravedlňuje. Budem Vás informovať.".
Máte za to, že keď firma je v prodleni s vykonaním diela, ktoré Vám určite dokončí, tak to Vám dáva právo takouto pralesnou formou so mnou komunikovať? Navyše nie so mnou máte uzavretú zmluvu.
Pán Pochylý by Vám potvrdil ako ja sám tlačím na neho v prospech vás zákazníkov.
Žiadam zákazníkov, aby mňa kontaktovali len tí, ktorí majú skutočný záujem riešiť svoje zákazky a nie svoju sebarealizaciu a posadnutosť.
Budúci týždeň firma dokončí 4 zákazky.
Dobrý deň,
vzniknutá situácia, ktorej sme v tejto diskusii svedkami, ma veľmi mrzí. Nakoľko sa nám na túto diskusiu hromadia nahlásenia z dôvodu porušovania aj našich interných Podmienok používania a zrejme bude táto situácia a spory posunuté do rúk kompetentným osobám, nateraz túto diskusiu, do doby doriešenia situácie, dočasne uzamykám. V prípade, ak má niektorá z údajne poškodených strán dodatočné informácie, požiadavky a podobne, môžete ma kontaktovať v súkromnej správe.
Čoskoro vás postupne budem kontaktovať rovnako aj ja v internej pošte.
Ďakujem za pochopenie.
Michaela z Modrej strechy