Pasívne domy v Židlochovicích. Býva v nich niekto?

Býva niekto z Vás v týchto domoch, alebo ich bol navštíviť??? Rád by som sa presvedčil na vlastné oči a tepelné kožné receptory...:o) Chcel by tiež ísť niekto z Vás?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, to sou Židlochovice u Brna? myslím, že sem o tom někde četla, ale už si nepamatuju co :) Mě by to taky zajímalo, chystáme se taky stavět dům s prvky pasivního domu (na čistě pasivní asi nebudou finance :-| )
Odpovědět
ahoj... ano je to nedaleko Brna.... rad by som to spojil s navstevou veltrhu 30. a 31. 10. v Brne... a mam jednu otazku. Preco by mal byz pasivny dom drahsi ako standardny s prvkami pasivneho??. ake prvky mas na mysli??.. pasivny dom nemozno chapat ako skladacku lego, jednotlive technologie a konstrukcie je potrebne chapat ako celok, uz pri samotnom projektovani je nutne mysliet na vsetky komponenty a zariadenia, nic sa neda DODATOCNE primontovat...
Odpovědět
Ahoj, můj kolega, který se o PD zajímá zrovna dneska o Židlochovicích mluvil (jinak bych na tuto diskuzi ani neklikala :-D ) a byl nadšený, ale jinak nic o tom nevím. A k otázce, proč jsou dražší - hlavně kvůli větší pracnosti při realizaci. Vzhledem k tomu, že takový dům má být dokonale těšný, tak to není s realizací tak jednoduché ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, blani moje slova, no právě a tady u nás najít firmu která je precizní (sic by to mělo být samozřejmostí) je problém a nebo si to nacení, chmm 8-( Nejsem si jistá jestli náš domček dosáhne pasivních parametrů, právě nepřesnostmi stavby, takže už jsme se smířili s tím, že budeme mít nízkoen., ale chceme se co nejvíce pasivnímu přiblížit - a prvky pasivních domů sem myslela - rekuperace s výměníkem tepla, 3 skla, pořádná izolace... A v Židlochovicích to je ta Sluneční ulice? Milosss jaký je v Brně veletrh?
Odpovědět
http://www.2008.pasivnidomy.cz/cz/home/ ;-)
Odpovědět
cori... Blanka.k odpovedala za mna... Pasivne domceky su postavene v areali byvaleho cukrovaru... kuk na odkaz: http://www.mapy.cz/#x=138175024@y=132... tam je ale vidiet len prvu radovu zastavbu, mapa nie je aktualizovana... :o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?