Já bych bral zase skluzavku z patra do bazénu a sluhu,nakonec jsem si to rozmyslel.Teď vážně,pokud máte zbytečný milion,dva a jste fakt milovník vína tak to určitě jde.Jinak je to asi po duchovi v baráku druhá největší blbost na tomhle fóru.
@ovonelkuba podle me uz se to tu kdysi diskutovalo (mozna na slovenske zkuste najit - rozhodne si nepamatuju vysledek diskuze jenom me to zaujalo). Ale osobne si myslim ze je to blbost a uprime aby to tak pekne vypadalo atd tak vas vyjde asi levneji postavit rovnou podsklepeny barak a budete mit mnoho nasobne vetsi pouziti nez jenom jako wau pro kamarady.
Jak píše @raziel628
Vyjde vás asi líp klasický sklep pod domem ze ZB nebo cihel než toto, netuším kolik může stát jenom ten skleněný vrch, ale jen to tvarované, leštěné sklo bude v desetitisícich...
Jenom pro pobavení - takto prosklený průzor do starých sklepů bez vstupu mají ve Špalíčku v Brně. Koukala jsem po věšácích, ne pod nohy a když jsem na to stoupla, tak jsem myslela, že mě klepne.
@ovonelkuba takový sklep na víno je nevhodný.
1) víno by mělo být chráněno vůči slunečnímu svitu
2) víno by mělo být skladováno ve stálých chladných klimatických podmínkách, což i pokud by jste sklep klimatizoval, tak by vám mohlo tvořit kondenz právě na tom skleněném portále
Větší parádu uděláte určitě kvelbeným sklepem a to jak z pohledu uchování kvality vína, tak v pocitu z prostředí.