Jak a kam vkusně ukládat suvenýry z dovolené?

Ahoj střecháčci :-) Můj manžel jezdí hodně služebně pryč a moc rád vozí domu suvenýry z cest. Moje otázka k diskuzi zní - jak vkusně a hlavně kam tyto suvenýry ukládat? Nějak si nevím rady, já si na tyto blbůstky nepotrpím, ale nemám to srdce je jen tak naházet do krabic a zazimovat na půdu. Díky za reakce.
Odpovědět
Tak záleží, co to je za suvenýry, pokud to jsou vkusné věci typu kameny, šperky, obrazy, koberce, kávová konvice (to zhruba zatím máme z cest my), tak je fajn to dát někam do niky, na poličku, do prosklenné skříně. Pokud to je něco méně vkusného, většinou hodím do krabice a dám na chalupu. Protože nesnáším hromadění zbytečných věcí, tak to stejně brzy rozdám/vyhodím.
Odpovědět
Profilova fotka
@symcca Ja veskere tyhle suvenyry omezila na ploche magnetky a na novem byte planujeme udelat nejaky obraz nebo napis magnetickou barvou a ta pak bude vyskladana magnetkami.. suvenyry ze svateb hazeme do krabice, kde mame schovane veci i z nasi svatby, veskere ostatni blbustky vetsinou skonci do roka vyhozene v kosi.. asi taky zalezi jestli ti vozi suvenyry podobneho typu nebo pokazde neco jineho, jestli je to hafo ruznych vecicek, tak se obavam, ze vystavene kdekoliv pohromade budou delat dojem vetesnictvi :-/
Odpovědět
Profilova fotka
Vozím si z cest ,z dovolených písek,kameny,to uplatním na zahradě,jinak jsme se omezili už jen na magnetky z každého místa,kde jsme...máme to stále na očích,vyhovuje nám to tak...rozhodně více,než předtím,kdy jsme si vozili akorát tak lapače prachu...
Odpovědět
Díky. Já sama sobě si kupuji pohlednice, ale manžel koupí vždy něco typického pro danou krajinu. Proto řeším, kam to uložit, nebaví mě také z toho stále utírat prach. Takže asi nějaká skleněná vitrína to jistí. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?