Tipy na zdroje a knihy o stavění domu a vše okolo toho

Dobrý den, uvažujeme o stavbě domu svépomoci, proto zjišťujeme info všude kde se dá. V poslední době jsem objevila hodně užitečných informací v knihách, které jsem na internetu nenašla. Proto se chci zeptat z jakých zdrojů, jste čerpali informace? Internet, knížky, známí? Jestli byste mohli napsat tipy na dobré knihy a internetové stránky o stavění? Nebo naopak,, jaké zdroje/knihy vám nic užitečného nepřinesli? Na trhu je velká spousta knih a vzhledem k tomu, že nejsem vášnivý čtenář, není v mých silách přečíst všechny. Proto se chci zaměřit pouze na ověřené zdroje :-) Děkuji za každou zkušenost :-)
Odpovědět
@martinaaah knihy jsme nečetli vůbec, raději jsem si vždy daný dotaz vygůglila, nejcenější informace však poskytnou ti, kteří již stavebním procesem prošli, takže ptát se, ptát se a ptát se :-)
Odpovědět
Teď jsem dokonce někde četla, že nějací odborníci pořádají nějaké přednášky o stavbě svépomocí :o)
Odpovědět
Ahoj, hodně jsem čerpal ze stránek svépomocných stavebníků na svepomoci.cz, hodně používal google a v technických listech se toho najde taky spousty. Vždy jsem se na dané téma snažil najít slespoň tři články, kdyby se v jednom psala blbost. Sami jsme pak začali psát online stavební deník a vůbec vše o stavbě na domeceksnu. Koupil jsem si i poměrně drahou knihu o pozemním stavitelství určenou pro střední školy. Dále i knihu o stavbě svépomocí. Ale ve výsledku mi byly obě k ničemu. Informace byly málo konkrétní a na internetu toho jde najít mnohem víc. Klidně piš a ptej se, rádi poradíme :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?