Veletrh FOR INTERIOR Praha. Byli jste?

Profilova fotka
Zdravím všechny s dotazem, zda k dnešnímu dni již někdo navštívil tento veletrh sedaček? Stojí to za to tam jet? Je tam výběr?? Chceme koupit sedačku a právě nám tohle každý doporučuje, ale jaká je realita?? Díky moc za tip.
Odpovědět
Profilova fotka
My tam byli dva roky po sobě :-) prodavali to samé ale dalo se vybrat a posedět a možná i nějaká veletržní cena :-)
Odpovědět
ja tam byla loni a ze sedacek byh si vybrala...podle me je to dobre min se jit mrknout, hodne vyrobcu ma slevy na zbozi a mas moznost se hodne dozvedet a porovnat na jednom miste....
Odpovědět
@beatrice.h mrkni sem, mam to jen spatn epojmenovan http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/m...
Odpovědět
Profilova fotka
@hhranolka: Tak jak bylo na veletrhu?? Čekám netrpělivě na pocity. Díky moc. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@beatrice.h psala jsem to do nasi diskuze,.. pro nas to za to stalo, spousta ispirace ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beatrice.h Ja nadsena, konecne jsem na zivo videla periny Daunen Spet, je to italska znacka se 103 letou zkusenosti, na periny je zaruka 10 let, zivotnost 20 let. Jsou bud z prachoveho nebo kajciho peri, ale ty jsou moc teple. Jsou uzasne lehke a maji vynikajici vlastnosti. Mozno prat v pracce a susicce. Dale jsem si "sahla" na bambusove rucniky MOVE, ktere mam v planu poridit :) A dostala jsem od manzela krasnou, bilou, designovou lenosku :))) Takze ja max.spokojena :))))
Odpovědět
Profilova fotka
@hhranolka @veronikapulkertova Dobré ráno, všem holky... :) Já včera už neměla sílu napsat jak po veletrhu. :) Jeli jsme vlakem - bylo to super, ale byl plný,ale pohodka. :) Pocity s veletrhu? Vybojovaná sleva na sedačku 15%, objednaná je Amato - potah CARABU 86, což je smetanová a dost se toho děsím, tak přemýšlím, zda ji ještě nezměnít. Ale potah je bomba - paní nám dokonce vedle na stejném potahu převedla ukázku: vyhrkla na sedačku kečup, popsala ji fixou zelenou a kečup ještě nechutně rozmazala po sedačce a začala jej jednoduše čistit čistou vodou a utěrkou krouživýmy pohyby až do ztracena. Fakt bomba a jsem ráda, že jsme tohle viděli - jinak bychom sde ani jeden nepřesvědčili o pravdě. x-) x-) Lenošek tam bylo krásných, hlavně houpaček na terasu a hlavně jsem si tam oblíbila věci od STARDECO - ale odvezt to vše domů bychom vlakem nezvládli - tak mám letačky posbírané a brzo budu objednávat jak obraz, tak i vázy a doplňky... x-) x-) x-) x-) Jedu s Beátkou na nákup - babička měla včera svátek - tak jsme ji tam koupili tu kvedlačku jak to tam předváděli - nevšimli jste si holky?? To byla fakt bomba.. x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beatrice.h ta latka je super... a bezova bude ok,.. nam se take moc libí. za jakou cenu ji tedy nakonec mate?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?