Vizualizace, rád udělám zdarma.

Dobrý den, pokud by někdo chtěl vizualizaci na Váš projekt, tak mi dejte vědět. Rád to Pro Vás udělám zdarma. Exteriér, případně i interiér. Proč to dělám? Baví mě to,r ád pomáhám lidem, navíc mám teď volný čas.
Odpovědět
Dobrý den, mám od projektanta hotové zatím první podlaží. Mohla bych Vás tedy požádat o zhotovení vizualizace a případně o Vaše připomínky?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, máme otázku: Na základe čoho robíte vizualizácie? Čo potrebujete k vypracovaniu vizualizácie? Prípadne nám pošlite Vašu ukážku práce a možno sa aj na niečom dohodneme. Pekný deň. Páleník
Odpovědět
Profilova fotka
@vizu já bych taky chtěla, pokud by vás bavil dětské pokoje pro dvojčátka. Nebo by stačil i jeden x-)
Odpovědět
@vizu Dobrý den,měla bych zájem o vizualizaci domu na pozemek,šlo by to?Předem děkuji
Odpovědět
Dobrý den, jaké podklady potřebujete pro vyhotovení vizualizace? Od projektanta máme teď nakreslený návrh domu (přízemí, 1. patro) - takový obdélníkový dortík (v podstavě je to ve fázi podkladů pro zahájení řízení - stavební povolení). Zrovna jsme se s ním o tom bavili, že nemám moc představivost si ty jednotlivé místnosti, uspořádání v nich, představit a vizualizace by to usnadnila:). V jakých cenových relacích se pohybujete, i když zde píšete, že to bude zdarma:))? Zadarmo nikdo nic nedělá, ale za rozumnou cenu budu ráda. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@ivouch @abecedka @miulka22 @martaskab Nechci vám kazit radost, ale pán si vyžádal podklady a od září neodpověděl. Asi to moc nefunguje ;-)
Odpovědět
Děkuji za upozornění. Uvidíme. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?