Začínáme stavět v srpnu 2008. Přidá se někdo?

Konečně po dlouhém čekání začneme budovat náš domeček v srpnu 08. Najde se tu někdo, kdo začíná stejně jako my? ;-)
Odpovědět
1
2
=-) koukám =-) koukám že v srpnu se nejspíš stavět nebude .... můj manžel dnes jede k projektantovi, ten mu dá veškerou dokumentaci - projekty, žádost na stavební. Ještě dnes to tam odveze .... takže jdu se modlit, by to dobře všechno dopadlo. Užili jsme si toho až příliš ;-)
Odpovědět
Ahojky Ivisko!!! My jsme si mysleli,ze zacnem uz ted v cervenci ale diky problemu s projektantem zacne asi az v srpnu,projekt mame hotovi ale zaplatili jsme mu i za vyrizeni stavebniho povoleni a nejak porad rika ze to vyridi ad...ale porad nic,byli jsme domluveni ze to budemem mit koncem dubna a je cervence a porad nic!!!! Jinak Vas domecek se nam moc libi...budete stavet svepomocne???
Odpovědět
Ahoj Mari :-) jujky takové trápení s projektantem? My stavíme - tedy chceme stavět svépomocí. Naštěstí máme širokou přízeň a v ní hodně řemeslníků. Výhodou je, že strýc má bagr, bratránek má čupr kontakty na stavební firmy, já pracuji v izol. firmě, švagr a strejda jsou zedníci, další strýc a bratranec jsou elektrikáři, spolužačku ze střední mám ve velkoobchodě elekt. mat. - takže vše na elektriku se bude brát tam, švagrův bratránek je vodař .... škoda nevyužít známostí x-) No a na projektanta jsme narazili díky bratranci - také i jemu děla projekt. My se s ním domluvili - předložili své návrhy, on to upravil popř. jsme se dohodli na změnách :-) zařídil veškeré vyjadřovačky :-) dnes to MM odnášel na stavební tak budeme čekat. Vešli jsme se do 150 m2 takže jedeme na ohlášení. A jak vy?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak my ne v srpnu, ale na podzim snad ano.... teď budeme žádat o povolení, tak pevně věřím toho, že to na podzim stihneme
Odpovědět
Luci, uvidíte jak rychle to půjde .... ale co srpen už je skoro podzim :-) zůstaneš tu s náma ? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, klidně ;-) jsem ještě i v diskuzi 2008 přípravy, 2009 začínáme stavět, ale pozměnili jsme plány, chceme mít do zimy hrubou stavbu, tak uvidíme.... každopádně příští rok na Vánoce chci být v novém domečku x-) Ivi - to je Váš ten ooooobr pozemek???? Přes těch 8000 metrů? Koukla jsme do nějakého alba a mám pocit, že je tvoje ;-)
Odpovědět
Luci, jj to je náš :-D přesně 8.760 m2 :-) to víš, my nejsme troškaři .... :-D a navíc, museli jsme to koupit celé .... tak tam bude buď jednou golfové hřiště nebo sportovní hřiště, nebo MM touží po pštrosech :-D :-D :-D My bychom také rádi do zimy zvládli hrubou a příští rok chci být v novém .... takže máme stejný cíl ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no tak snad nám to vyjde ;-) hele, a jak to, že ten pozemek stál tak málo??? Jo a už máte sítě?
Odpovědět
No pani to je teda velikost pozemku,my mame oproti Vam prcka 761m2 :-) Ale jsme strasne stastni,ze se nam podarilo vyhrat aukci a koupit ho taky za dobrou cenu.... NA kolik VAs prisel ten pozemek????
Odpovědět
Diky moc za odpoved Ivisko,jinak nevite nahodou...kdyz mame v projektu porotherm a projekt je uz hotov jestli muzme zmenit jeste nazor a pouzit jiny stavebni material???
Odpovědět
Marii, si myslím že by neměl být problém tohle změnit .... ono stejně to pod fasádou nebude vidět a navíc - je to čistě vaše věc. Pokud dodržíte tloušťky tak nevidím problém. Luci, na sítě se napojíme - jdou nám těsně kolem příjezdové cesty ;-) jinak, budeme stavět u manžela ve vesnici. Oba dva jsme celý život (s vyjímkami) na vesnici a vyhovuje nám to. Já mám ráda, když ujdu pár metrů a můžu si hezky cupitat po mechu v lesu, procházet kolem potoků a řeky ....
Odpovědět
Profilova fotka
Mari, my máme 850 ;-) taky oproti ivisce úplné nic :-) no my taky teprve řešíme zasíťování - vám už tedy chybí čistě to napojení, vy už na to máte připravené věci na pozemku? jinak my taky na vesnici ;-) v CHKO
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Luci... kam jsi to utekla ;-) :-D ja bych taky chtela zacit... ale u nas to spis bude rok 2009 (v tom lepsim pripade)
Odpovědět
Profilova fotka
tak.... utekla :-) ;-) uteč taky :-D jen tak, na pokec ;-)
Odpovědět
Koukám koukám že svět je malý ... jasný pojď za náma na chvíli Kristýnko ...
Odpovědět
Profilova fotka
ivi, na koníkovi jsi kde? :-D ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem tady s vami prece porad... ale nejak tu nemam co rict... porad cekam, az se neco pohne na katastru a bude tech 1700m pole nasich... no a potom zacnu resit ostatni..... site (do kterych se mi nechce) a ten projekt... mama ted shani projektanta a kdyz nesezene, tak ti Ivi asi napisu o kontakt na toho tveho ;-)
Odpovědět
Kristy, našeho projektanta? A jak na to mamča chvátá? On to dělá při práci a je vytíženej - trvá to tak 1-2m - když nemá rozdělanou jinou práci
Odpovědět
Profilova fotka
ivi, to je celkem OK, ten náš to taky dělal při práci, studii měsíc, projekt od března do pol. června.... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
mamca ho hleda pro nas ;-) a my na to zas tak nechvatame x-)
Odpovědět
Kristy, teď už sice běžím domů ... ale kontakt ti pošlu zítra do IP ;-) teď už mažu pa pa zítra ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mej se krasne... a dik
Odpovědět
Profilova fotka
ivi, už domů? Já chci takyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! :-) ;-) satyyy, maminka je akčnějí než vy co?
Odpovědět
Profilova fotka
maminka ma kontakty.... ja mam v zaloze jeste kamosky segru... ale nechci ji moc otravovat, ma toho ted hodne
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je fajn, že má maminka kontakty :-) co plány na víkend, co chystáš pro mužíčka? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
aaaale, v sobotu budu v praci, takze si ho moc neuziju.... planujeme ze pujdeme do kina, ale nevime na co ... ale uzijem si ten dalsi vikend... jedeme oslavit vyroci na misto cinu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jak to, že tak pracuješ? :-( jů, a co vůbec máte v plánu? Nám se představy na romantické výročí trochu hroutí.... koupili jsm etchýni ten tandem a že jí chceme vidět... skáče 27 :-( a pak asi pojedou k našim na oběd a my bychom měli taky.... tak nevím... neděle a zbyde nám z ní večer :-( a nevím, co vymyslet.... :-( :-(
Odpovědět
Profilova fotka
nic moc v planu neni.... zajdeme si na obed do stejne restaurace... a ani to nebude toho 21. (to je pondeli) a zajdeme tam v sobotu.... to vis, jedeme do Kralik po asi pul roce, tak musime obehnout pribuzne :-|
Odpovědět
Profilova fotka
no jsem si říkala, že bychom mohli na véču, kde jsme měli ten večer.... ale pořád mám nutkání vymyslet něco spešl... jenže práce mě připravuje o veškerou kreativitu :-( na koníkovi jsou nové fotky Terezky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
máme podanou žádost o stavební povoleníííííííííííííííííííííííí huráááááááááááá :-) :-) :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?