Jak navrhnout venkovní kuchyni na terasu (praktický návod + fotky)

Profilova fotka
Ahoj, jsem Jonáš Háp z HAPVEN. Děláme venkovní kuchyně na míru a dávám dohromady krátký praktický návod, který vám ušetří čas i peníze, pokud zvažujete vaření venku. 1) Prostor a sítě• Minimální šířka pracovní linie 160–200 cm.• Ideální je blízkost vody a elektřiny (venkovní zásuvky IP44+).• Myslete na směr větru a zastřešení (digestoř venku obvykle není nutná). 2) Materiály do exteriéru• Korpus a povrchy volte s ohledem na déšť a UV (bezúdržbovost > „vypadá jako doma“).• Pracovní deska: kompaktní desky / kámen; dřevo jen se smířením s údržbou. 3) Vybavení a rozpočet• Základ: gril/vařič + dřez + úložný modul.• Doplňky: lednice, pípa, zásuvky, kryty na zimu.• Rozumné je jít ve 3 variantách (Dobrá/Lepší/Nejlepší) – usnadní rozhodnutí. 4) Styl & montáž• Chcete, aby kuchyně „zmizela“ v architektuře? Volte obklad sladěný s domem.• Chcete flexibilitu? Modulární řešení umožní pozdější změny. Když mi sem hodíte fotku a rozměry vaší terasy, navrhnu do 72 h zdarma dvě až tři varianty (od modulární po integrovanou) včetně orientační ceny a termínu montáže.Přikládám pár fotek z našich realizací a z výstavy PVA (Letňany), fotogalerie na našich webových stránkách. Rád poradím i jen „na dálku“.— Háp Jonáš, HAPVEN | 606 052 721 | kuchyne@hapven.cz
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jonashapven:

Ahoj, jsem Jonáš Háp z HAPVEN. Děláme venkovní ku…
@jonashapven Návod fajn, ale ak si tu chcete robiť reklamu, zaplaťte si PRO účet.
Odpovědět
Profilova fotka
@roman_ Dobrý den, nad tím jsem zatím neuvažoval.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od jonashapven:

@roman_ Dobrý den, nad tím jsem zatím neuvažoval.
@jonashapven tím porušuješ pravidla
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?