Kde koupím v Praze a okoli vzrostlé pokojové rostliny?

Zdravim, hledam do bytu par vzrostlych rostlin. Jsme omezeni ve vyberu kvuli kocce. Zkousela jsem Chladek, bohuzel momentalne toho moc nemaji. Pry na okraji Prahy je nejaky obchod s pokojovymi rostlinami. Ale nic se mi nedari nagooglit. Poradi prosim nekdo? Moc dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
hm tak to mě zajímá! Vzrostlé pokojovky má Hornbach, něco najdete i v Ikea, jinak takhle v létě je to bída, pár jich sháním a nikde nic... Můžete zkusit i toto: https://www.pokojovky.co . Můžu se zeptat jaká omezení kvůli kočce? Chutají jí jedovaté pokojovky? (Ale to jsou v podstatě všechny!!!) Plánuji pořídit párek koček, tak by mě zajímalo jak to máte, já měla v předešlém bydlení kocoura a toho veškeré domácí rostlinstvo nechávalo chladným..
Odpovědět
Na kraji Prahy má obchod Havlis. Ale je pravda, že měli hlavně venkovní rostliny...
Odpovědět
Osvědčily se mi citrusy, dají se koupit skoro všude. Kocour je neokusuje - nevoní mu a rostou velmi rychle. Pěstujeme je ze semínek koupených pomerančů ke konzumaci z hypermarketu. Bez střihu mají přírůstek půl metru za rok. Na Vašem místě bych se vyhýbala klasickým jedovatkám, seznam těch kočkám nebezpečných lze bez problémů vygooglovat. Pak trávám a všemu s podlouhlými listy, to je pro kočky nejlákavější a samozřejmě jako kompenzaci koupit kočce do interiéru k okusování šantu kočičí, ta pomáhá přesměrovat pozornost z flóry o kterou nechcete přijít. ;-) Zkuste Hornbach, OBI, Ikea...
Odpovědět
@kocicak123 mame kocici travu a zelenec, nicmene to nezaruci ze nebude okusovat jine rostliny. A skutucne okusuje :). Nekdy se jen hladi o rostliny nebo si hraje s listy, prehrabuje hlinu. Krom podrazdeni, prujmu, nektere rostliny mohou byt smrtelnejedovate. Vetsinou jdu do obchodu a rovnou googlim, zda je jedovata. Vetsina tech hezkych zelenych aoblibenych pokojovek je jedovata. Proto rikam, ze vyber je opravdu maly :)..
Odpovědět
@aleatha diky moc, zkusim!
Odpovědět
@torpen diky moc, citrusu jsem se bala kvuli tomu ze jsou jedovate. Ale to je hezky prirustek za rok :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?