Sud na dešťovou vodu, kde se dá pořídit?

Ahoj, nevíte kde se dá za rozumnou cenu pořídit sud na dešťovou vodu?
Odpovědět
Profilova fotka
@neco Co třeba aukční servery nebo int. bazary? Řada výrobních podniků v těch sudech kupuje sypké nebo tekuté suroviny a pak jsou pro ně odpad, takže si je potom prázdné zamci vozí domů.
Odpovědět
v OBI jsme koukali na plastový a nevypadá to zle - něco jako toto, i cena byla podobná - http://www.obalcentrum.cz/obaly/sudy/... takže až nám proreznou poslední dva plechový sudy, tak asi půjdem do plastu. někdo si kupuje cca za tisícovku ty kubíkový plastový nádrže - ale nějak by se mi nelíbilo mít něco takovýho na zahradě + bych se bál, že zezelená, když tam bude dýl voda.
Odpovědět
@nemec Tu plastovou kubíkovou nádrž jsme měli - je ji potřeba natřít, potom voda není zelená. Manžel pod ní udělal podstavec, takže se voda točila přímo do konve nebo se napojila hadice. Nechali jsme ji porůst přísavníkem (krásně se po té kleci pne) a pak to vypadalo docela dobře. On stojící plastový sud (často jsou modré) také není v zahradě žádná krása. A pokud je potřeba víc vody, tak myslím je lepší 1x kubíková plast. nádrž, než několik za sebou stojících plast. sudů. :-D Nádrž jsem sehnala za 200,- Kč, ale je to již pár let.
Odpovědět
Ty 1000 litrové nádrže jsou obyčejně po chemikáliích! Jedy, kyseliny, louhy... A určitě je nevypláchnete tak dokonale, aby se už do vody neuvolňovaly! Tak pozor na zalévání zeleniny apod.!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Nevíte prosím, kde se dá sehnat zelený sud na dešťovou vodu 200 l čtvercového půdorysu? Rozbil jsem nádobu a mám víko i podstavec. Všude se prodávají kruhového, nebo obdelníkového půdorysu. Musel bych zbytečně kupovat celý komplet.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?