Na kolik přijdou 2 řady ztraceného bednění?

Prosim premyslim o mirne svazitem pozemku.Zakl.deska cca 88m2 na lehky drev.bungalov,o kolik cca se muze navysit cena,kdyz by musely byt dve rady ztrac.bedneni? Prevyseni cca 50-60 cm. Slysel jsem nazor ze o 10 tis.a o 50 tis. ,prosim poradte,co je spis bliz pravde. Diky!!
Odpovědět
Profilova fotka
@ondrej190 o 10 až 50tis :-D záleží co do toho všechno započítáš.... bednění, štěrk, beton, práci.... předpokládám, že se jedná jen o obvody, že uprostřed nic nebude. Bednění si můžeš spočítat sám dle projektu na kusy krát cca 45kč + fůru štěrku navíc a trocha betonu a práce, tu záleží zda si uděláš sám či necháš zaplatit, ale počítej cca 20tis navíc. Já tvořil desku takto : http://www.modrastrecha.cz/blog/petrs...
Odpovědět
Profilova fotka
může být 10tisíc i 50 tisíc. Záleží na tom od jaké firmy bude třeba ztracené bednění a taky zda si zvládneš něco udělat sám nebo si necháš vše udělat. Záleží taky jak dlouhé ty dvě řady budou :-)
Odpovědět
@ondrej190 my měli na 150 m2 plus dvě nosné zdi: 2 řady ztraceného bednění cca 15 tisíc, beton do bednění 15 tisíc plus práce. štěrk s dopravou necelých 5 tisíc, ale ten tam musíte dát tak jako tak. na zavezení bednění jsme hlínu a šutry posháněli zdarma, roxory z bazaru.
Odpovědět
vše je o tom za kolik si nakoupíte materiál, zda si to uděláte sami nebo firma. zda je to jen obvod, nebo i pod nosné zdivo. taky záleží na šíři, jednoduše řečeno. spočítat metry ty podělit ks (délka je 50 cm většinou) x 2 řady.. a je to.. potom spočítat m3 ...hlína nejspíše z výkopu, na to štěrk, takže toto se vše dá spočítat a máte jasno.. my zarovnávaly štěrk cca 10 cm pod úroveň ZB a desku pak navýšili cca 15 cm nad úroveň ZB. .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?