ahoj holky, pěkně vás zanedbnávám co bydlíme... ale pořád pracujeme a vyděláváme na tu naší hrůzu, ještě nás čekají terénní úpravy a zahrada... příjezdovka a tak, takže se máme co otáčet abysme vyšli s korunkama. Do toho ještě ve škole samé seminárky a dopisuju bakalářku :-(
Holky, jak jste na tom s fakturama za práci? Máte práci a materiál všude rozepsané nebo vám jen píšou "za elektroinstalační práce fakturujeme"? My sme si mysleli jak sme hezky na nule, že už máme všechno poplacené a nám teď chodí ještě faktury za elektroinstalaci a za instalatéřinu :-( jsem z toho docela nešťastná, protože to jsou 20tisícové faktury a to už je pro nás teď vážně ranec.
Počítala sem, že nás elektrika vyšla na 186.000 a to je HOOOOOOOOOODNĚ! Ze začátku jsem myslela tak 120.000 a pořád chodí faktury, ale právě bez toho soupisu materiálu, tak nevím, jestli mě pěkně nenatáhli :-(
@krystynka123 tak to ti asi moc neporadím.. kolem Brna... my jsme je viděli na veletrhu v Praze a potom i na prodejně... a je to firma baudekor.cz Leda si udělat výlet, v okolí Brna fakt nevím.
@hhranolka díky a myslíš nechat i ten nábytek naturel cube s hnědýma korpusama nebo dát bílé? To Via veneto bych chtěla aby hlavně převažovala červená a bílá, hnědé poskromnu
@hhranolka@veronikapulkertova holky, tak jsem do ruky dostala nový katalog Sika a zjistila jsem, že dělají ten nábytek, co chci (Naturel Cube) i jen celý bílý, tak jsem se nadchla pro obklad Casanova, ale je celý lesklý i dlažba a jedna holčina mi psala, že se to blbě udržuje (dlažba), tak teď jsem na váškách, zda se na to nevyprdnout a nenechat to Via veneto roso :-N
@hhranolka Je to hodne tim, ze delame vse s predstihem, veskery nabytek je ve vyrobe a kuchyn je uz na sklade :) Tez sedacka a ostatni veci jsou bud objednane nebo naskladnene. Ale taky se dockate :) Utece to jak voda, ono se ale rika, ze se dum zarizuje cely zivot, tez pocitam s tim, ze v tom kvetnu vse nebude tip top :)))
@veronikapulkertova za dva mesíce!!! bomba!!!! fakt vám to přeju, konečně do nového, my už se taky hrozně těšíme, ale my si ještě počkáme :( v pondeli se u nas snad zacnou delat omitky ;-)
Ahojky holky :)
dnes jsme vybrali asi skoro posledni polozku neresenou do domecku a to stineni :) Vybrali jsme system silhouette, je to latkoza zaluzie. V patek prijdou na zamereni.
Uz at to vse je hotovo a uz bydlime,co? :)
@lumber takze je tam nemate? nam ted delal cen. nabidku na podlahy a kari site tam ma.. asi za 40tis... ale v rozpoctu je nemam, proto me zajimalo, zda je tam mate, ci nikoliv ;-)
@hhranolka no, já měla za to, že se tam dávají. Aspoň teda dřív. bylo nám řečeno, že tam být nemusí Tak nevím. Pokud budou nějaký problém půjdu za stavbyvedoucím :-D .
@veronikapulkertova fotky úžasné. Kdybyste příště měli volné místo, určitě se ozvěte :-D :-D :-D . jinak schránky jsou ohromné.
My dělali včera část potěrů. Ale protože ještě nemáme dořešenou koupelnu tak tam se nedělali. Takže zbývá technická, záchod a ta koupelna, což jsou midimini místnosti. Jo a ještě garáž.
Minulý týden jsme propočítávali kolik ještě budeme potřebovat korunek a vypadá to, že se budeme muse s kachláčkama rozloučit. No, uvidíme. Moc jsem se na ně těšila ale jsou důležitější věci (aspoň se tak uklidňuju) :-|
@mavo Ahoj, chtěla bych se tě zeptat, kde jsi vybírala podlahu expona domestic, nemůžu najít žádnou prodejnu, kde by měli větší vzorky než 3x3 cm, z tak malého vzorku si neumím představit celou podlahu. Nejlépe Brno a níže.. Kdyžtak děkuji za typ!
@veronikapulkertova Veru paráda, moc hezký. Jo takový prosklený "akvárium" s rybama by se nám do domu líbil taky ;-) a delfíni nemaji chybu ;-)
půdorys řádný, tak pak už jen jedině o štok vejš, co :-D
Na fotkach dcerka u more, pohled na Dubaj od plaze, pohled na hotel, dcerka v hotelovem Lost Chambers-podvodnim svete, ja v nejvetsim nakupnim centru sveta, nejvetsi budova sveta atd... :)