Stavba ne jaře 2010. Plánujete také někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojte, protože plánujeme stavbu na jaro, tak hledám spřízněné duše pro plánování .....
Odpovědět
Profilova fotka
@lumber bude obnovena od února
Odpovědět
Profilova fotka
Jejda, já mám takovou radost. Je to neuvěřitelné ale přijedou nám dneska montovat okna. Venku máme -6, ale prý to budou dělat na nějaké nemrznoucí pěny. Jupííííí. Zase o krůček dál k bydlení :-D .¨ Holky, neslyšeli jste náhodou o tom, zda bude nebo nebude obnovena zelená úsporám?
Odpovědět
Profilova fotka
@hhranolka my sme právě taky měli vícepráce, ale zase nedělal něco co v rozpočtu bylo :-) akorát sem myslela že těch víceprací je víc než toho co vyškrtal z rozpočtu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, :-) @mavo tak to je super, před vánocema se ušetření hodí. x-) Já dnes volala ohledně našich závad na oknech, tak sklo už prý mají, čekají na výrobu jednoho křídla fr. okna, a dnes prý mají poslední navážku a jestli to nepříjde, tak až po novém roce. Tak jsem jim řekla, že na to nespěcháme, jen že jim to doplatíme, až to bude vše OK |-| Jinak zdárně prokračujeme v zateplování:) dnes už bych konečně mohla sednout na ty fotky a něco sem zase hodit, když mi se večer jak příjdem ze stavby už nechce :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@mavo já chci taky někoho, kdo mi přinese fakturu a bude o 63tis levnejsí :-D :-D :-D my zatim mame taky same viceprace :-p ale nejsou neopravnene,.. vetsinou jsme si o ne rekli, nebo je stavebni dozor doporucil... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@mavo tak vidím, že vánoce budete mít opravdu bohaté :-D . Ne, já se ti nedivím. Příjde mi, že se tady lidi bojí říct někomu, že práci udělal špatně a že nezaplatí. Všichni raději zaplatí a pak všude říkají jaká je to nekvalitní práce. Takže, pokud je to opravdu udělané špatně, jsi v právu.
Odpovědět
Profilova fotka
@lumber už asi ne..... ale já je stáhnu... sádrokartonářům se mi to platit nechce v takovým rozsahu když to natáhli o 14dní, ještě to stejně není hotový, je to ošklivý a tak vůbec... a možná ještě stáhnu známýho instalatéra, protože ten co nám barák staví dělal práci za něj... kterou má v rozpočtu :-P :-D takže budu před svátkama zlá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mavo tak to je výborná zpráva. Třeba takových chlápků, co ti přinesou nižší rozpočet pro zaplacení bude víc :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikapulkertova tak to bych si to šla hodit... už takhle sme zadlužený jako ..... ještě si musela půjčovat mamka a stejně nám minimálně nějakých 150.000,- ještě chybí! :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@mavo Mavo tak to gratuluju, nam se domecek trojnasob prodrazi :)))) A to vazne :)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jedna dobrá zpráva je, že přijel včera chlápek co nám staví baráček... jeho práce už jsou pro tenhle rok u finiše, tak to chtěl dorovnat a zaplatit... přinesl rozpočet, který sme podepisovali ke smlouvě o dílo... z rozpočtu vyškrtal práce, který nedělal.... a naopak na dalším papíru přinesl práce který dělal navíc.... a rozdíl je -63.000!!!!!! Ani nevíte, jakou sem měla radost, myslela sem, že to spíš navýší než sníží!
Odpovědět
Profilova fotka
vsem děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Hhranolka: me se nejvice libi dvere posledni :) My mame dvere klasicke, plne, se svetlikem, tez madlo a cena 60 tis. Bezpecnostni, meranti. Dnes jdu fotit na domecek, tak vecer hodim fotecky, dvere by mely byt az zitra, zatim mame stale pracovni :)
Odpovědět
Profilova fotka
@hhranolka tak já koukala do naši smlouvy a nás vyjdou dveře na necelých 17 000. Ale jsou plastové, a takové ty jednoduché. 2/3 nahoře sklo se svislou příčkou uprostřed a 1/3 dole plast dekor ořech.
Odpovědět
Profilova fotka
@hhranolka mě se nejvíc vyjímečně líbí ty poslední nejlevnější... a to se divim, protože mě se vždycky líbí to nejdražší :-D
Odpovědět
@hhranolka cena je tak OK, my je máme v téhle cenové relaci a z těch tvých dveří v albu se mi nejvíc líbí ty první @mavo tak to je pech, snad to brzo opraví někdo šikovnější
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
které dveře byste braly? http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/h...
Odpovědět
Profilova fotka
@hhranolka nás stály dveře asi 35.000,- takže bych řekla, že ta cena je normální.... těch 40-50 tis. Jestli se ti líbí a nebo ti je udělají přesně takové jaké chceš, tak proč ne @breberka moc nejedem... dneska sem se zase rozčilovala s těma sádrokartonářema, ale mě to je jedno.. já jim to platit nebudu. Žádnou smlouvu o dílo sem s nima nepodepsala tak mi můžou..... 50.000,- za matroš sem jim poslala a zbytek asi dodělá někdo jinej, respektive to po nich budou opravovat.. takovou prasárnu zvládnou normální zedníci a ne sádrokartonáři!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
pani.. koukam, že všichni jedete jak draci... my ted stojíme,.. cekame na ty okna, ktara budou az v lednu.. jen pro zajimavost z ceho mate vstuni dvere a za jakou cenu? ja se divam hlavne po drevenych striknute do sede RAL barvy... ale ceny! 40-50tis :( fuj,.. taky mate tak drahy dvere? kdyztak poprosim foto a cenu :-N dik
Odpovědět
Profilova fotka
se dívám, že jsem napsala pěknou blbost. Střecha se vymetat určitě nepůjde, budu muset jít vymetat já. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@veronikapulkertova tak to už se těším na fotku. S tou vodou máš pravdu. Ještě je tam kousek rovné střechy která není zakrytá a půjde odpoledne vymetat. Jinak by se tam dalo za chvilku bruslit :-) @mavo obklady v koupelně vypadají dost dobře. Už jsem to stihla občíhnout. Ve čtvrtek nám dojedou namontovat okna tak už se nemůžu dočkat. A zítra dojde pán kvůli kamnům abychom udělali komín. Já myslela, že se udělá komín a pak se na to dají krbovky nebo kachláky, a prý je to teda naopak. Máme vymyslet co chceme a pak hurá na komín. Jsem zvědavá jaká to bude suma, doufám, že mě nedostane do kolen ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, lumber: tak to je parada, jak je strecha kryta, hned je to lepsi :) Sama jsem se natrapila s vymetanim naprsene vody az az :) Mavo: Jedete jak draci, chcemem fotecky koupelny :) Jinak francouzske okno hotove, okna jsou krasna, jen na jare musi vsechny spary v oknem presilikonovat, pac je tam davali, aniz by byly zaschnute, tak na nekterych mistech neni hezke a na spary v oblouku se daji listicky :) Jinak ono v obyvacim pokoji, 3m, jen sklo ma pres 100 kg, ale je to nadherne, hodim brzo fotecky. Tudiz uz zaciname tez topit a zitra strikame omitky :)))
Odpovědět
Profilova fotka
holky tak sádrokartonáři to dělali... všude nehoráznej bordel, tak sme tam dneska zametali, vysávali, špachtličkou jsem odmlacovalo sádru z podlahy.... v pátek jsem přivezli na domeček vysoušeč tak přes noc jede na plný obrátky... a jedna koupelna je celá hotová obložená a je krásná! :-) nebo aspoň mě se líbí.. a to je hlavní :-D
Odpovědět
@lumber no tak paráda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
pořád tomu nemůžu uvěřit, ale my stihli tu střechu v sobotu položit. Ráno sice chumelilo ale pak přestalo a kluci šli pokládat. V pět odpoledne jsme už jeli na večírek. S autem to taky nedopadlo úplně nejhůř. zaplatili jsme cca 2,5 tisíce takže to ještě šlo. Ale já už nikdy tankovat nebudu :-D
Odpovědět
@pavka411 tak to jste šikulky, hlavně, že jste systém našli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lumber jej tak to je nemilé :-( ale co, nikdo nejsme dokonalý, že.... nás zlobí tlumiče, a náš pan automechanik si teď o víkendu jede závodit, a to je jeden s mnoha víkendu, kdy auto nepotřebujeme :-( Jinak jsme začali zateplovat pokojíčky, no teda zatím máme kousek prvního :-N, docela jsme si našli systém, ale trvalo to |-|
Odpovědět
@lumber no tak to je mi líto, ale stát se to holt může. My taky s autem řádíme, manžel měl auto na servisce a stálo to 3.500,- no a jak ho přivezl, tak druhý den na stavbě o sníh orvla přední masku a stálo to dalších 3.000,- fakt bomba takhle před Vánoci a při stavbě :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak my máme v sobotu pokrývat střechu. Jenom sleduji počasí, hlásí sníh tak doufám, že sem dorazí až v odpoledních hodinách abychom to stihli. Jinak, dneska jsem pěkně bodovala. Do motoru na naftu jsem šupla benzín v přesvědčení, že tam dávam naftu :-( .Asi jsem přechytla pistole. Ještě se mi to nestalo co mám řidičák (cca 12 let). Auto se zavezlo do servisu a s hrůzou čekám co nám řeknou a hlavně na tu fakturu. Ujela jsem ještě 3 km do železářství a tam už nenastartovala. Můj myslel, že se se mnou rozvede. To jsou šoky! Přemýšlíme kde ušetřit každou korunu a teď tohle. Já snad už nikdy nebudu tankovat. ;-(
Odpovědět
ahoj holky, já mam radost jako malé dítě, máme okna, dveře, střechu, střešní okna, no prostě Vánoce :-D :-D, můžete kouknout, jak se to truhlářovi povedlo @mavo hlavu vzhůru, frčíte jako draci, ale jen do nich, když chtěji zaplatit ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?