Stavba ne jaře 2010. Plánujete také někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojte, protože plánujeme stavbu na jaro, tak hledám spřízněné duše pro plánování .....
Odpovědět
@hhranolka taky to tak mam, většinou se snažim věci vyrovnávat do symetriky, tak snad se mi to povede v domečku :-)
Odpovědět
@mitote tak to je parádní, to se mi taky líbí :-) to bych dala asi na všechny 3 strany ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jinak ja jsem spise pro tu symetricnost
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote varianta od @parisienne tez neni spatna,.. ale upravila bych to 3 svetlo nad a 1 svetlo vlevo a 1svetlo v pravo .. to bude urcite take zajimave
Odpovědět
@mitote 3 po každé straně :-)
Odpovědět
@parisienne no ja puvodne chtela dat na kazdou stranu tohle http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/pro...
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote to chapu, clovek chce mit moznost volby, ale kdyz se ma pro neco rozhodnout :-D (teda ja to tak aspon mam) ja mam obecne rada veci, ktere jsou takove nesymetricky-symetricke - kdyby na kazde hrane zrcadla stejny pocet svetel, tak by mi to prislo moc fadni, tim 3-svetlem se ta prvoplanovita symetricnost podle me trochu rozbije a mohlo by to vypadat docela prirozene :-)
Odpovědět
@hhranolka jo? ja to tak puvodne mela v planu s jinym svetlem :-) @parisienne aaaaaaaa uz me motate hlavu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote A co dat troj-svetlo nad zrcadlo vodorovne a po stranach dve a dve jedno-svetla?
Odpovědět
Profilova fotka
@mitote tak ja jsem za 3 po kazde strane,...kdyby bylo 1 z kazde strany, tak to bude malo(esteticky)
Odpovědět
@breberka myslis jako jedno a jedno nebo tri a tri?
Odpovědět
@mitote :-D já bych dala na každý bok jedno
Odpovědět
@breberka no popravde jsem se tim inspirovala ze :-D ale hlavne chci aby to bylo elegantni a extravagantni zaroven :-)
Odpovědět
@mitote bublinkovýma světýlkama maji přeci ověnčený zrcadla ve filmech celebrity :-D mě se to líbí
Odpovědět
holky, protoze vas znam a mate vsechny vkus, potrebuji poradit :-) mam toaletni stolek se zrcadlem a potrebuji vedet, jestli se me k tomu tahle svetylka hodi. Bud ta trojka nalezato a nebo dve po jednom na boky.
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka ten náš je taky rozložitelný .. to místo rozložení není vůbec vidět ..:) ještě jsme ho nerozkládali, ale předpokládám, že to bude ten stejný rozměr :) ale jako ty stoly jsou těžký jako blázen .. stěhovat to dovnitř byla fakt makačka .. dnes mi na něj přišel ušitý ubrus z MMB tak ho doma zkusím a hodím foto :)
Odpovědět
Článek se načítá
@baraz super, tenhle, co jsem našla já je za cca 5.500,- a rozložitelný na 230
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka u nás ve stodě je takový obchod kam dovážejí "kšunty" z německa .. ale ten stůl je naprosto ok. vyšel na 5000 kč. ten stejný - jen jinou barvu má v albu a doma i staflicka tak můžeš juknout ..
Odpovědět
@baraz odkud ho máte vy Baru?
Odpovědět
Profilova fotka
veru tehle je opravdu hezčí, řekla bych že my máme doma tvarově stejný .) @breberka
Odpovědět
@hhranolka taky si myslim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka tak tento je určitě hezčí....
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka Stul je moc hezky :) I cena je myslim, o.k :)
Odpovědět
tak jsem našla ještě lepší stůl, takže asi vyhraje, protože jsem na stejný ceně
Odpovědět
Profilova fotka
@beatrice.h Jeste jsem ti vyfotila ty dve barvy, at se ti lepe rozhoduje, pokud je doma nemas, ale muj nazor mas v IP :)
Odpovědět
@hhranolka stůl jsem chtěla hranatější, ale nemaji rozměr 180 cm
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka jo, tak myslím, ze cena je ok ;-)
Odpovědět
@hhranolka ořechová barva, jinak materiál buk a deska stolu je lamino
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka a foto stolu a židli? Záleží jaky je...
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka my máme jedine světlo ve Spajzu pod schodama, neboť tam objimka vadila a nesli zavřít dveře :) a pak uz jen Ledky v kuchyni, neboť se musel vyfrezovat proužek a Ledky v obýváku, podle kterých bych dělaný sadrokartonovy sokl... :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?