Tak jsem se opět ráno rozčílila, paní mi řekla, že to teda nedovezou ani dneska ani zítra, že do OVY nejedou ]-( Tak jsem opět obvolával čísla HELUZu, nikdo to opět nebere ]-( Tak jsem volala do Raabu, tak pán po 4 hodinách volal, já mezitím nanervy, bo mě uhánějí zedníci, že to nakonec zítra přivezou, tak čekám, až zavolají z toho Transu, že fkat nakládají a jedou!!!! Už tomu moc nevěřím :-S 8-( :-p
@blazexx jako stejně s tím nic nenadělám, tak proč se nervovat, že ]-( asi proto, že zedníci čekají, máme zapůjčené stojky, kdy platíme denně 190 Kč, a čím déle je budem mít tím více zaplatíme.... ]-( a to už nám nikdo nevrátí...
holky, tak opět změna cihly nepřivezou dnes ale zítra max v pátek, asi mě z nich klepne pepka, prý že mají z HELUZu špatné místo dodání, že by to sice přivezli do OVY ale už ne k nám, mimochodem jsme taky OVA!!!! A přitom přimo k nám dneska jely 2 kamiony, které měly místo
@blazexx to si pak připadám jak na tom dvorečku ]-( ]-( ]-(
@mavo ještě že už nám budou muset přivézt tašky na střechu, jinak nic v tak velkém množství ;-) :-|
@pavka411 a to takhle bude ještě tak dlouho, než nepostavíte :-D to jen tak pro uklidnění :-D
@blazexx to neva že pozdě, ale hlavně že přece. Moc díky! ;-)
Tak smlouvy včera nedorazily, dneska budu volat úvěrářce, ať je tam pohoní a pozíšťuje co a jak...
Cihly už prý jednou, paní včera nevolala z důvodu, že auto bylo naložené a nikdo ho nesložil.... tak jsem jí teď volala a že prý nakládají.... a jak tu paletu složíte?? no zedníci sami ručně.... ale řidič tam tak dlouho nemůže čekat.... no tak to bude muset... a kolik tam je zeníků.... tři... tak to jo....
no rozhovor jak prase :-S ]-( :-N =-)
Takže rozlousknutí..... zítra nám přivezou stropní cihly, a vypadá to že ve čtvrtek zalíváme stropy!!!! jupíííí :-D ;-)
Kluci dneska staví komín, tak už se těším až ho uvidím... x-)
A modlím se aby byly doma ve schránce zástavní smlouvy |-|
@breberka sekačku jsme si taky koupili, zánovní za 600,-Kč, ale momentálně jí nepotřebujem, protože jak zvedáme pozemek, tak nám to bagr rozhrnul, a máme všude hlínu :-|
@mavo tak dneska jsme to bohužel nestihli, ale snad ve středu dopol to stihneme a pak sem určitě fotky dam :-D
@pavka411 jasný, stavíme svépomocí
tak už jsme si i koupili svou vlastní sekačku, řekla jsem si, že si to koupíme k mým narozkám, tak už nemusíme somrovat u příbuzenstva :-D Je super, jezdí se s ní jako s kočárem, no a v tom mam už praxi :-D
Tak nám přiveli komín, jako domluva s něma. Oni: přivezem to menším autem, tak jsem chtěla domluvit známého s bagrem, co má vidle, akorát byl někde mimo, tak, jsem domluvila auto s rukou, no a oni debili to přivezli transitem, tak to zedník skládal ručně, než jsme dojeli z práce, tak to měl složené, ale fakt domluva
zítra volám do stavebnin, jestli se neozvali kdy dovezou závazně ten zbyteček cihel :-(
@breberka vy to stavíte svépomocí??
@mavo tak vy už jedete na střechu, ne??
my cpát peníze zatim začneme, zástavu pozemku už máme z katastru, tak už bychom mohli začít čerpat, ale ještě čekáme na vyjádření z ŽP, zítra získáme poslední podpisy sousedů (největší pr... je, že si každej jako myslí, žře nám tim podpisem dává souhlas, že to můžeme stavět 8-) 8-( :-D ) a pak to snad už bude vše. Dneska si jedeme lakem nastříkat zádklady a obris dolníh pokojů, moooc se těšim :-D
@pavka411 my budeme mít přízemí a 1 patro, tak to jesi sama ;-)
holky stavíte vůbec některá patrovku?? My teda jo :-)
@mavo to jsme na tom s utracenými penízky podobně, ale od banky proplaceno máme zatím 640 tis. takže jsem skoro půl mega financovali z peněz co jsme si půjčili a vrátíme až dorazí prašule od banky :-p
pavko: to jsme na tom podobně... my už do stavby po uvolněných 900.000,- od banky narvali dalších 200.000 našich... takže už nemáme ani korunu a banka se s tím zase pěkně sere! :(
Holky tak dneska odpo přivezou komín, pokud se zadaří, tak hodím fotečky, ať máte představu jak daleko jsme... něja kt ozanedbávám, ale prostě není čas ;-)
Už by měly každým dnem dorazit zástavní smlouvy, jako trvá jim to a my teď prašule fakt potřebujem :-( :-S
@mavo budu mít sklokeramiku, já indukci prostě nějak nechci ;-), chci aby mi na to koukla, co jsem si vybrala, kamarádka, která prodává v elektru, tak uvidíme, ale říkala, že Mora se teď mooc zlepšila :-)
Začátkem týdne by měli přivézt zbývající cihly a komín, snad to klapne!!!!! Lidi z Raab karcher jsou fakt dobří!!! :-x
Tak ten čtvrtek snad i klapne, jupi jou
@evculinda už to řešíme přes stavebniny kde jsme to platili, jako serou mě fakt hodně, ten telefon zvoní a nic, občas je obsazeno, občas volaný účastník není dostupný, no něco na moje nervy
zedníci by chtěli ve tvrtek zalívat stropy x-) x-) x-) jenže bez těch 50ks to nejde ]-(
komín nám přivezou během příštího týdne x-)
Holky je to fakt super pocit, když už vidíte ty místnosti x-) ještě je dlouhá cesta před náma ale to zvládnem a na starosti kolem stavby si ani nevzpomenem :-p
Ahojky!
Veru - krásnou dovolenou!!!!! :-D S pozemkem držíme palečky ;-) Taky teď litujeme, že jsme parcelu vedle nekoupili my, ale dohodili známým... No, aspoň víme předem, kdo vedle nás bude bydlet x-)
Momentálně stavíme opěrnou zdeď, abysme příští týden mohli dodělat základy pro vchod a pak už se bude opravdu zdít. Se nemůžu dočkat :-N :-D :-N
Se střechou pořád nejsme rozhodnutí :-N V projektu máme kanadský šindel, ale manžel pořád koume 8-)
Pavko - nešlo by se domluvit přes e-mail, když se nemůžeš dovolat??? :-|
Ahojky holky,
dnes jsem tu s vami naposled, zitra odjizdime na dovcu, tak az prijedu, jsem zvedava na novinky :)
Jinak mam novinu, jestli to vyjde a sousede necouvnou, nebo opet nezvysi cenu ]-( v utery dokupujeme 920 m2 pozemku :) Musim ale rict, ze za nehoraznou cenu, presto budeme mit vetsi zahradu a Elenka svoje hriste :) Budeme tak predposledni dum, pak uz les, takze parada:)
@mavo podle mě je úplně jedno, jaký druh ČOV máte - navíc vsak a rozstřik jsou téměř ty samé ne? :-) my máme s výpustí do kanalizačního potrubí.. akorát upřímně nevím, jestli vám na to vyvážení někdo skočí :-D
a přidávám se k jitule23 - musíte na životko a tam si opravdu dávají velice na čas - na povolení čov a studny mají 3 měsíce, takže začněte co nejdřív, ať máte ke kolaudaci hotovo ;-)
mavo: ke stavbě čističky je třeba zvláštní povolení, tuhle problematiku řeší odbory životního prostředí a podle našich zkušeností si dávají hodně na čas.