Stavba ne jaře 2010. Plánujete také někdo?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojte, protože plánujeme stavbu na jaro, tak hledám spřízněné duše pro plánování .....
Odpovědět
jo s tou svatbou jsem za, taky bych to brala vícekrát se stejným manželem :-D u nás se nakonec vyčasilo, a teď k večeru i svítilo sluníčko
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Breberka, moc dekuji, svatbu jsem mela svou vysnenou :) Kdyby to slo, beru se casteji, samozrejme s manzelem :)))) U nas je cely den slunecno, takze jsme zas zalivali desku. Tam kde prset ma, neprsi, kde nema, prsi :)))
Odpovědět
veru, no koukla jsem na beremese a byla jsi krááásná nevěsta, nádherný šaty jsi měla a moje milovaný kaly ;-) :-)
Odpovědět
slunečný den závidim, u nás prší, fuj a to nám začalo Cipískoviště (sochy z písku, soutěže a zábava pro děti i dospělý) a my asi zůstanem doma :-(
Odpovědět
no zrovna na to Veru koukam :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mam jinou fotku, puvodni byla z bereme.cz, tak at vite, jsem to jsem porad ja :) Hezky den...konecne uz slunecny :)
Odpovědět
lumbert, díky. Je tam u mě v albíku nákres na mm papíře a je to v poměru. Kuchyně je: L 2,8 m, uprostřed 3,3 m a P 3 m
Odpovědět
Profilova fotka
breberko, pěkná kuchyň. Je dle mého určitě lepší než ostrůvek uprostřed. Mohla bych se zeptat, jak velkou kuchyň budeš mít?
Odpovědět
díky kremrolka, já jsem se do zelený zamilovala. Tak je to tam, přijímám kritiku i chválu, návrhy a připomínky :-D. Jen zelená bude samozřejmně světlejší + obklad a podlaha taky, ale to program nebo jen já neumí :-D
Odpovědět
ahojky, breberko, kuchyňka moc hezká, máme naprosto stejný vkus co se barev týče :-D u nás se taky ještě stále čeká a protahuje se to pán co nám dělá zemní práce a základy tak kvůli dešti se zdržel u někoho jiného komu lil beton a stejně aby mohl u nás kopnout do země musí být aspoň tři dny sucho :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, jsem u rodicu, ale vecer kouknu a pisnu :) Myslim, ze ten poloostruvek by tam moooc pasoval a nemusela bys ostruvek do prostoru porad obchazet. Ze strany obyvaci casti by jsi si tam dala barove zidlicky, pres ostruvek nejaky vyvyseny pultik a pro rychlou ranni kavicku je to tam jak delany :) Jinak vsem pekny, misty slunecny den :)
Odpovědět
veru, prosim tě, potřebuju radu. předělávam tu tu kuchyni, docela mě nakonec ten poloostrůvek nadchl, tak uvidíme, co s tim vyrobim :-D . Prosim tě, jak hlubokej ostrůvek máš ty? já bych chtěla min 1 m. Existuje prac. deska 1,2 m hluboká, myslim, že jsem ji někde viděla
Odpovědět
tak a konečně se pomalu u nás něco děje, začínám zapisovat do našeho stavebního denníku. Kaplička je hotová, elektrika též, takže už jen přijdou z E.onu a daji hodiny - hurá první stavbička hotová :-D :-D
Odpovědět
Ahoj, my jsme vyřizovali ohlášení stavby na začátku března a kdyby nám nechyběli nějaké řezy od projektanta, tak jsme ho měli za 2 dny. Jinak po 10 dnech jsme měli povolení doma. Opravdu záleží na úřadu a ochotu úředníků. V pondělí nám začali stavět dům, dnes se bude pokrývat střecha a za měsíc se snad pomalu začneme stěhovat. Kolaudovat, doufám, budeme na začátku července - musíme postavit ještě opěrnou zeď ze svahových tvárnic a zakopat nějaký sloupek na plot. ;-) 8-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
rapid 661, tak to gratuluju. Takových úředníků víc. veru, tak vám vyšlo pěkně. Myslím, že už to u vás pěkně pofrčí. My ostatní vám můžeme jenom závidět :-D :-D
Odpovědět
Ahojky všem, takže supr radost, včera sem na stavebním úřadě podavál ohlašení stavby a do dvou týdnu mě má přijít vyrozumění, pokud bude kladné, začné se hned kopat :-D ( sem netušil, že jde to tak rychle)
Odpovědět
Článek se načítá
veru, tak to je fajn. terule, hlavu vzhůru, ono musí někdy přestat ;-) Já nevim, ale u nás je tedy celkem hezky, sice pod mrakem, trošku zimno, ale zpívaji ptáčci, tak to de. Obávam se, aby až budeme moct začít, aby zase nelilo nám :-D nu známe zákon schválnosti, že.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak na to, ze na zakladovku zacalo po zaliti prset, vypada pry dobre :) Kaluze mame male jen uprostred, coz nevadi, dulezite jsou okraje. A kdyby nahodou, poupravi se to, ale pry to nebude potreba. A mame kvalitnejsi beton a jeste neco, takze stavebni dozor rikal, ze staci schnout 14 dni, jak rikala breberka :) Takze 1.cervna bychom mohli snad zacit :) A pristi tyden by melo byt lip!!!! :)))) Slunicko se na nas vsechny konecne usmeje :)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásím, že nám stále prší...a předpověď nic moc...bagr opravdu v nedohlednu... :-( ]-( :-S
Odpovědět
Radu - na to už se opravdu těším :-D :-D :-D :-D Snad se dočkáme x-)
Odpovědět
radunko, jé to bude prostě bomba :-D , hlavně aby úřednici nevrtali moc dlouho, že. jsem zvědavá, jak to půjde u nás
Odpovědět
Profilova fotka
tak u nás je sice sucho, neprší, základovat bychom už dávno mohli, ale nám to pro změnu zdržuje úřad ]-( holky, až my se tady za rok, za dva sejdem a každá si už oddechnem ve svém domečku :-D
Odpovědět
veru, tak to držim pěsti, ať je základovka jako víno, moc ti to přeju. u nás tedy naštěstí neprší už asi 3. den, ale vítr je nepříjemnej :-|
Odpovědět
Ahojky! Veru - no, super! :-D Terule - my jsme bagr odsunuli kvůli počasí už 2x a ani tuhle středu to nevidím optimisticky.... Počasí je opravdu špatný :-| A ty povodně, to je děs :-(
Odpovědět
Profilova fotka
:-) Ahojte...tak nám minulý týden měl přijet bagr na základy, ale počasí nám opravdu nepřeje, takže budeme rádi, když přijede příští týden, protože je tam bláto a ještě do toho pořád vytrvale prší a prší, jinak : kremrolko: máme naprosto stejný plán, včetně stavebního materiálu..... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak jsme asi blazni, ale mame zalito!!!!!!!!!!!!!!!! :) Sice domichavac byl ten drazsi, ale to uz se v te cene domu ztrati:) Celou noc, cele dopoledne prselo, na poledne na 2 hod prestalo, tak se to nejak stihlo. Sice uz zase na to prsi, ale PRY to nevadi...:))))))))) A na tyden mame destem vystarano :) Presto bych byla radsi, kdyby neprselo, skrze povodne, je mi tech lidi lito, ale prirode se porucit neda...
Odpovědět
Profilova fotka
Sorka 77 : U nás je to vzhledem k okolnostem všechno nějak složité a nelogické. Ale takový má být postup po dohodě se stavebním úřadem. Proto jsem z toho tak na větvi. Normálně bychom zbořili starý dům a postavili nový. Ale holt jak se říká "na posraného aj hajzl spadne" :-(
Odpovědět
Profilova fotka
dneska sme šli na parcelu sekat... aby mohli začít příští týden dělat lavičky... bylo tam hrozně pampelišek.. a přítel těch 1200m2 sekal křovinořezem 3 hodiny.. chudák.. já to teda všechno hrabala.. taky pěkná práce :-/ na trávu si pak asi koupíme traktůrek :D
Odpovědět
Profilova fotka
veronika: stavíme z porothermu a máme bungalov.. takovej přerostlej, ale bungalov :D
Odpovědět
lumber: Moc tomu nerozumím. Zeď není předmětem vkladu do katastru. A základy nemůžeš dělat bez stavebního povolení - mimochodem ani zdi vyšší 1 m (alespoň tuším, to nechci kecat). Pokud rozdělujete pozemek, tak k tomu zeď nepotřebuješ. Ale zaměření a vypracování trvá dle firmy - také se dává na katastr potvrdit a záleží i jak dlouho to tam trvá. U nás cca 1 měsíc, než dostaneš od geodeta a potom asi týden, než vyřídí vklad.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?