Ladův kraj <3 - Fotografie skupiny

Ladův kraj <3

52 členů
Popis a cíle skupiny

Obyvatelé Ladova kraje, spojme se 🙂 Tato skupina bude sloužit jako informativní, co se v mikroregionu děje, co je za plánované akce, jaké akce proběhly a nebo třeba taky o maličkostech z našich vlastních životů. Přidávejte příspěvky a fotky, jaké jsou vám libo, co je nového u vás nebo ve vaší obci, cokoli oč se chcete podělit. Bude to vlastně takový náš debatní kroužek 🙂

Ladův kraj je turistický region rozkládající se mezi Prahou a řekou Sázavou. Pojmenován je po jedné z největších osobností české kultury.
Josef Lada, autor známého kocoura Mikeše a dalších mluvících zvířátek, vodníků, víl a také výtvarného ztvárnění Haškova dobrého vojáka Švejka, čerpal svou inspiraci z kraje kolem rodných Hrusic po celý život.
Navštivte zdejší malebnoou kopcovitou krajinu plnou lesů, luk, pastvin a rybníků. Řada míst Vás nechá rychle zapomenout, že jste vzdáleni jen 30 minut jízdy z centra Prahy!
Ladův kraj stojí za návštěvu v každém ročním období. Od jara do podzimu jej můžete poznávat pěšky, ze sedla kola, koně ale také ze stupačky koloběžky, kterou Vám rádi půjčíme v jedné z osmi půjčoven. V zimě jej pak můžete projet na běžkách, ať již po udržovaných stopách nebo se vydat na backcountry toulky volným terénem.

Obce Ladova Kraje>> Čestlice, Hrusice, Kaliště, Kamenice, Klokočná, Kostelec u Křížků, Kunice, Louňovice, Mirošovice, Mnichovice, Mukařov, Nupaky, Ondřejov, Říčany, Senohraby, Střuhařov, Světice, Svojetice, Tehov, Velké Popovice, Všestary, Zvánovice.

Členové skupiny
Zobraz všechny členy
Pravidla skupiny

Pravidla jsou jednoduchá. Navzájem se neurážet a nedělat ve skupině zbytečně zle. Vyslovení i negativního názoru je samozřejmostí, ale prosím, buďte k sobě milí. Pokud bude někdo opakovaně "prudit", bude jedenkrát upozorněn a pokud to nebude stačit, bude vyloučen.

Založená
8. led 2016
Založil
tretera