coverphoto
Neaktivní

andreadj

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 2. lis 2015
bydlí v městě Zlín
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Zlín
Sledované fotoblogy (39)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Ahoj, prosím o hodnocení a zkušenost s dlažbou Rako Limestone a Rako Betonico sv. béžová. Hlavně co se týká údržby. Je to v pohodě? Betonico mě přijde trochu drsnější, tak mám obavu z usazování nečistot. Moc děkuji za sdílené rady. Pěkný den!

  • dejvicNepomůžu ti konkrétně s touto dlažbou, ale...
    Máme od Raka dlažbu stejnou (konkrétně Rako Cemento) v hladké úpravě (zádveří) a ve zdrsněné úpravě (schody u vstupu do domu navazující na zádveří) a na údržbu je to fakt rozdíl ... ta hladká se vytírá úžasně, ty schody vytírám nerada ... víc práce a výsledek horší.
    • andreadj
      AUTOR
      @dejvic  Moc děkuji za reakci. Vím, že Cemento má tuto venkovní úpravu a věřím, že vytírání musí být složitější. Co se týká hladší varianty (v zádveří), nemáš pocit, že by se dlažba zanášela nečistotami? Opravdu se stírá tak dobře, jako třeba nějaký pololesk/polomat? Máme v předvýběru Betonico, které chceme mít v chodbách i v koupelně na stěnách a podlaze, tak proto prověřuji ... Děkuji
      • dejvicTa hladká se udržuje určitě dobře, nijak se nezanáší... ale je na ní vše víc vidět... smítka, zaschlé kapky a tak... nicméně přejedeš hadrem a je uklizeno.
        V koupelně máme krásnou dlažbu (Porcelanosa) s dekorem dřeva ... spousta lidí si u ní klekla, aby si sáhla, zda to náhodou není skutečné dřevo... opravdu je velmi věrohodná, se strukturou ... ale opět údržba je pro mě tak trochu za trest ... na druhou stranu na ní není nic vidět ... takže oboje má své pro a proti...
        Přeji šťastný výběr!!
        • andreadj
          AUTOR
          @dejvic  Super, moc děkuji za ochotu a čas! Měj pěkný den 🙂