coverphoto
Aktivní

baaarcaa

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 8. dub 2016
bydlí v městě Mladá Boleslav
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
224 příspěvků ve fotoblozích
6 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Zatím bydlíme s přítelem u mých rodičů, protože jsme nechtěli vyhazovat peníze za podnájem. A protože jsme chtěli zůstat ve vesnici, kde bydlíme a naskytl se malý pozemek, který se nám moc líbil, rozhodli jsme se jít za svým snem a postavit si domeček... Co...

Jak máte prosím řešené zastínění polykarbonátu na terasách?
Jak začne být vedro, nedá se pod tím sedět.
Chtěli bychom nějaké řešení, které by nebylo trvalé, ale ideálně nějaké rolety nebo něco, co by se dalo zatahovat a kvůli světlu doma pak zase roztahovat. Děkuji 🙂

Tak nam konecne polozili zamkovou dlazbu a musim rict, ze jsem z toho pekne zklamana. Cekala jsem svetle sedou v kombinaci se tmavsi sedou a dlazba v plose je tak strasne tmava az do modra. Stalo se Vam to nekomu? Jedine co, tak muzeme asi doufat, ze to casem trochu zesvetla slunickem a destem, ale nevim… je to CS beton histori. Prikladam fotku nasi dlazby a fotku, kterou ma CS beton na svych strankach.

2 fotky

Mám dotaz. Vy co máte podlahové topení, stahujete na noc, případně přes den, kdy jste v práci teplotu? Vyplatí se to? My máme teď nastaveno pořád stejně, ale říkám si, že se dům zbytečně přes noc a den vytápí minimálně 16 hodin zbytečně, kdy bud spíme a v ložnici stejně netopíme a nebo když jsme právě v práci.

Miluju ty dlouhé stíny a podzimní teplou barvu sluníčka.
Hází to zase úplně jinou atmosféru 🙂
Práce máme ještě dost, ale už to začíná vypadat 🙂

6 fotek

Chci se zeptat, zda máte někdo v domě dva termostaty? Máme jeden hlavní a k němu bychom chtěli jeden, který bude samostatně v pokoji a bude si řídit svojí, jinou teplotu. Máme v pokojích vyvedené kabely na to.