coverphoto
Neaktivní

belmonka

Monika  /  54 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 20. zář 2012
Aktivita
9 příspěvků ve fotoblozích
45 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (40)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Strechacci, co myslíte, že by se sem hodilo? 🤔 Zlikvidovala jsem růži, kvůli dítěti. Ideálně něco v květinaci bezudrzboveho prosím. Jde o chatu.

  • logginnKvětináč a bezudrzbovost je trochu oxymoron, hlavně pokud je to místo lehce pod střechou, tak mu bude chybět vláha a vaši péči potřebovat bude. Mohli bychom vám toho poradit tolik, že nám musíte aspoň trošku napsat, co byste si představovala 🙂 něco pnoucího, něco kvetoucího, něco stálezeleného? A tu svídu vzadu prosím nelikvidujte, je nádherná! A pokud ano, tak dejte vědět, přijedu si pro ni ;D
    • belmonka
      AUTOR
      @logginn  děkuji. Jsem panelákový odchovanec a až teď poznávám taje rostlin, zahradničení apod. Svídu nechávám, tu jen zastřihuji vždy 🙂 Něco kvetoucího ideálně. Myslela jsem levanduli v květinaci, ale nevim..
      • logginntak v tom případě bych zkusila tu levanduli 🙂 květináč si myslím že skvěle snáší odrůda Stoechas, není mrazuvzdorná, takže se do záhonu ani nehodí (nebo na zimu vytáhnout). Ten vchod si ale vyloženě říká o něco pnoucího 🙂 pokud tam zleva svítí slunce, zkusila bych vistárii a táhla bych ji nad schody.
        • ozzy77netřesk🙂