coverphoto
Aktivní

destinee

Martina Vonková  /  42 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. úno 2009
bydlí v městě Rychnov nad Kněžnou
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
313 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (107)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Holky, nevíte jak funguje XXXlutz, jestli každý rok mají podobné slevy (jako například Lidl, ten jede každý rok to samé). Jde mi to, že teď tam mají za super cenu jídelní stůl, co bych chtěla do baráčku, ale nevím jestli ho kopit teď a nebo čekat jestli ho budou mít za rok.

  • martina_nehvizdyTaky nad tím přemýšlím, též se mi moc líbí, ale využiji až cca za rok, tak si říkám, že počkám, protože se ty slevy neustále opakují, jde spíš o to, aby tento typ byl stále v nabídce i za rok..
    • destinee
      AUTOR
      @martina_nehvizdy  no mám to taky tak, ptřebuju ho až za rok, ale ptala jsem se tam na to a prý ho mají pořád a prý budou mít i za rok, ale jak se znám, jeslti ho mít nebudou, tak se poseru 🙂
      • martina_nehvizdy😃 jo to znám, snad budeme mít štěstí..
        • alkapinkaNo ja delam v odnozi xlutzu a jestli si tam nekdo troufne rict ze ho budou mit i za rok tak je borec.. Sortiment se neustale obmenuje a aby se obmenil tak je potreba taky vyprodavat"stary"kousky.. Ja sama den dopredu nevim ze neco"konci".. Proste prijde papir, da se na to vysacka se slevou doprodej a finito..
          Denne mi nekdo breci ze ten stul pred rokem uz nemam a JAKTO... Ano.. Mam tam stojaky léta letouci.. ALE.. Jestli je to favorit, tak bych neotalela..
          • destinee
            AUTOR
            @alkapinka  jaj tak to je dobré vědět