coverphoto
Neaktivní

hudala

  /  38 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 22. říj 2010
bydlí v městě Turnov
Info o bydlení
Stav   Přestavuji byt
Projekt   Byt
Aktivita
40 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (85)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Nedávno jsem v jedné skupince na facebooku (ohledně bydlení) narazila na diskuzi, co už by si člověk nikdy nepořídil.
Máte také něco, co by jste změnili kdyby jste mohli?
Já už bych nikdy nechtěla klasické žaluzie, bílou dlažbu v koupelně a hlavně bílé spáry do sprchového kouta.

  • lentilka20Já se přidávám a mám to stejně jako ty, bílá dlažba v koupelně a bílé spáry ve sprše.
    • hudala
      AUTOR
      @mirimi  ve fóru jsem to nenašla, tak strašně moc děkuji na odkaz 😉
      • leila10ja vela veci, ale v dobe, ked sme zariadovali neboli take moznosti ako teraz... skoda ze vtedy nebol normalny drevodekor k dispozicii, len strasne drahy nabytok, tak sme kupili vela veci wenge... neznasam ten vzor a farbu... dalej by som nemalovala jednu stenu inou farbou ale dala tapetu, presadila by som si sprchovy kut a nie vanu a dalsie veci, hlavne exterierove...
        • elisss54@hudala  a čo by si dala namiesto tých žaluzii? Lebo mne by nič iné nenapadlo, čo by sa mi viac páčilo a bolo to aj trochu praktické.
          • mitomaMy třeba žaluzie máme jen proto, že nemáme zarostlou zahradu a bylo by nam vidět fakt až do postele. Až vše vyroste jak má tak půjdou pryč. Venkovní se mi nelíbí a ani nejdou k našemu domu. Co bych si nikdy nedala tak dlažbu do celého domu, klasické radiátory.
            • lucianalucaja uz bych si nedala stresni okna, schody (takze jen prizemni dum). dlazba jde spatne vymenovat, takze ocenuju plouvouci podlahu(uz mame druhou po 10 letech).nedala bych si zachod do koupelny a nechtela bych tak male zadveri jako mame🙂
              • slabiciklasický žaluzie máme a v ničem mi nevadí (a nikdy nevadily). Vopruz je ta bílá dlažba v koupelně a my máme ještě mozaiku (i když tmavší) ve sprcháči na zemi. Oddělila bych kuchyň od obýváku (to jsem chtěla, ale neprošlo mi to).
                Naopak bych se rvala za šatnu v ložnici
                • carolkaVetsi dum a vice ulozneho prostoru, i kdyz pravidelne vyhazujeme nebo posilame veci dal, tak mame hodne male zadveri a alespon dva pokoje navic, nepocitali jsme s tim ze manzel bude jednou pracovat z domova a urcite dostatecne velky zahradni domecek 👍 proste misto kam uklidit vse ze zahrady.
                  • gigi2Nikdy už bych si nepořídila jednobarevnou zámkovou dlažbu na terasu a okolí domu...a na bílou dlažbu už jsem naštěstí zapomněla,byl to vopruz.🙈.klasický žaluzky jsme měli skoro ve všech bydlení,máme i teď a nevadí mi nijak..
                    • romik67já jen pár maličkostí, vybrala bych si jiný pozemek, udělala jinak střechu, větší technickou s východem ven no ještě pár věcí bych našla🙂
                      • mirimiJá už bych taky nikdy nedala vnitřní žaluzie, je to peklo při umývání oken. Potřebovala bych větší zádveří i technickou místnost , nemáme totiž půdu ani sklep. A určitě bych už nemohla žít bez šatny. 😃
                        • Hana SurovcováUž nikdy velký barák se schodama, dnes bych stavila přízemní domek velikosti bytu s krásnou velkou zahradou, ještě bych nechtěla pochromované umyvadlové baterie, je to hrůza na údržbu a nevím jak to dělají jiní ale u nás je to "neudržovatelné" ve slušném stavu při pěti lidech v baráku a dětech, je to ořád oťápané, volila bych kvůli údržbě všude podomítkové baterie, buď v černé matné nebo v bílém provedení, ty máme ve spodní koupelně a na údržbu jsou super, ale po 18 letech už to potřebuje také vyměnit.
                          • hudala
                            AUTOR
                            @elisss54  mám zatemňovací závěsy 😉