coverphoto
Neaktivní

jane_n

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 14. lis 2014
Aktivita
8 příspěvků ve fotoblozích
66 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (37)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Při rekonstrukci malinkého zádveří nám architekt navrhl niku v zájmu toho, abychom získali úložný prostor. Bohužel realita při rekonstrukci vedla k tomu, že nika má nestejnou hloubku - na jedné straně je zeď hluboká cca 27 cm, na druhé něco přes 40 cm. Délka niky je kolem 50 cm. Jak byste využili? Původně to měl být botník, ale díky té menší hloubce se tam už nevejdou. Napadá mě prostor pro deštníky, klíče apod, ale nevím,...

2 fotky
  • k.a.c.k.aVestavěla bych skříň nebo borník v menší hloubce...anebo jen police... 😉
    • k.a.c.k.a...botník
      • jane_n
        AUTOR
        @k.a.c.k.a   Police mě také napadly, ale tam by se boty nevešly, přesahovaly by. Je to malá hloubka. Vestavět skříňku ani nevím, zda do tak malého prostoru jde a jak by se otvírala.
        • kuldaczBotník se sklápěcími dvířky?
          Lavičku nebo spíš sedátko) a nad tím háčky?
          • dita_a_ivanObložila bych dtto dekorem jako dlažba. A uvnitr niky police.. klidně i lichoběžníkové pro úplné využití té různé hloubky. A třeba jen do určité výšky, do horní části dát háčky.
            • baru9@dita_a_ivan   jsem bez nápadu, asi horko 🙂.. ale tohle by se mi moc líbilo.
              • lontynaU nás je v předsíni největší problém s množstvím bot, takže za mě určitě botník. I do 27cm se boty vejdou, pokud budou boty uložené bokem, nebo budou police šikmé.
                • petta33Úložného prostoru na boty a zvlášť v malé předsíni je vždy nedostatek. Takže určitě botník
                  • jane_n
                    AUTOR
                    A máte někdo zkušenosti s výklopným botnikem? Já ne a vždy mi to přišlo jako ne ideální řešení. Např. že se nevejdou vysoké boty, že tam nelze dát špinavé nebo zmokle boty apod. Nebo se pletu?
                    • tulda27kdyby jsi to z měřila přesně a bylo to 52 tak se ti vejde tenhle botníček z ikei je to super řešení do úzkých prostor, boty jsou schované, my tam máme takové co se nenosí denně, jinak nějaký jiný výklopný, jen bych ho přichytila do zdi, vyrovnáš tím ten rozdíl hloubky, vzala bych conejhlubší, cca těch 40 cm, když objevíš. můžeš to nakombinovat, dole 2 volné police a pak nějaké výklopné.. https://www.ikea.com/cz/cs/p/trones-botnik-cerna-80397313/
                      • tulda27a koukám že ikea má i klasický výklopný botníček co se ti tam vejde (ne že by to byl designový kousek, ale zas boty se tam vejdou 🙂 ). Za mě spíš výklopný než volný v tom nadělaj děti vždycky hrozný čurbes. https://www.ikea.com/cz/cs/p/bissa-botnik-se-3-prihradkami-cerna-hneda-50248428/
                        • jane_n
                          AUTOR
                          @tulda27  Zkusím to ještě přesně změřit. Musím se rozhodnout, protože nám už budou pokládat dlažbu. Tak jestli případně obložit i tu niku nebo ne. V případě botníku by to už s obložením asi nešlo. Možná by nebylo marné to obložit kousek nad botníkem, aby se zeď nešpinila a zároveň jako promítnutí dřevodekoru dlažby na zeď.
                          • tulda27@jane_n  já bych zdi dlažbou neobkládala, ale je to samozřejmě můj názor, na mě to působí zbytečně těžce, a máme jí v koupelně ve sprše amanžel se dost nadřel když tam pak vrtal sprchu. Jestli tam chcete dřevo dala bych tam dřevo na zemi trpí, ale na zdi je to už v pohodě 🙂.
                            • mmlenkaV predsini se take hodi mit misto na cepice, rukavice apod. Napriklad v kosicich na policich.
                              • klarka9999A nešlo by to prostě přizdít na stejno? Vestavěná skříň třeba i se zrcadlem by byla fajn.