coverphoto
Neaktivní

katerina_f

Kateřina
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 2. lis 2010
Info o bydlení
Stav   Stavím dům
Projekt   Dům
Aktivita
24 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Sledované fotoblogy (7)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Pomalu začínáme vybírat plastová okna, máme několik nabídek, nejlevnější eurojordán, ale četla jsem spoustu negativních recenzí. Poradí někdo fakt kvalitní firmu na okna? a máte někdo okna od firmy A + BX Okna?

  • duckieMy jsme spokojený s firmou Oknotherm. Jen teda za zednický práce u dvou oken bych jim nejradši nafackovala - škoda, že jim pak jeden dědek lempl zedník kazí jméno.
    Do "nejlevnější" nabídky bych nešla už z principu - jsou to okna, ne kus nábytku do ložnice, hodlám je mít ideálně celej život 🙂
    • jitinka84My máme okna od A+BX okna a zatím jsme maximálně spokojený, byli ochotní, co slíbili splnili. nemůžu si na nic stěžovat.
      • katerina_f
        AUTOR
        díky moc, do nejlevnějších nepůjdem právě též z principu......, protože byly až moc podezřele levné o 50 tisíc míň než ostatní nabídky, ty ostatní byly plus minus 5 tisíc stejné, ted jen správně vybrat ať je máme opravdu na celý život🙂
        • lucikaRodiče mají Sulko, trojskla. Byla to jedna z nejvyšších nabídek, ale spokojení jsou moc, i se zapravením, zednické práce dělala moc šikovná parta. Za sebe neporadím, my máme eurookna.