coverphoto
Neaktivní

kotatko005

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 23. úno 2011
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dobrý den, nemáte někdo vzor jak mám vypadat dohoda o zrušení věcného břemene? A pak co vyplňuji do návrhu na vklad do katastru? Nebo tedy jak by měl vypadat návrh na vklad do katastru?

Dobrý den, řeším prosím úsporu energií a s tím spojenou výměnu současného vytápění. Topení máme elektrokotlem se spotřebou cca 18MWh ročně. Řešíme tepelné čerpadlo nebo fotovoltaiku a nebo tepelné čerpadlo/fotovoltaiku. Nová střecha, je třeba mít hromosvod? Poptávat u více firem? Zatím řeším pouze s dodavatelem elektřiny (EON), poptávat i někoho jiného? Stejně vůbec nerozumíme tomu co je lepší co není. Jaká může být roční úspora při této spotřebě? Vyplatí se/nevyplatí se?

Dobrý den, prosím budeme rekonstruovat střech (bez zásahu do nosných konstrukcí - krovy zůstanou) a dělat další drobné opravy, předpokládám, že je to bez stavebního povolení, potřebuji na tohle ohlášku stavby? Vůbec nevím co je a není potřeba a hlavně co v takovém formuláři vyplňuji. Co jsem našla vzory na internetu, příjde mi to vyplňování jako u stavebního povolení - seznamy vlastníků sousedních pozemků, doklady o informování, projektová dokumentace a i takové věci jako doklad...