coverphoto
Aktivní

kotatko77

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Když ztratíte krásu vnější, musíte ji najít uvnitř sama sebe.....a to je to nejtěžší........
zaregistrovala se 18. led 2009
Aktivita
31 příspěvků ve fotoblozích
62 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Venkovní žaluzie, od koho poptat v antracitu, abychom nevykrváceli, stačí na vypínač v každé místnosti,,nic extra centrálního díky zdražení si nemůžeme dovolit. V kalkulaci sice máme promakanější, ale jak se vše zdražuje, musíme jít dolů, aby cena z kalkulace platila. Děkuji za tipy.

HOlky, rádi bychom měli vstupní dveře se zrcadlovým sklem, to samé vedlejší světlík plus i vedlejší okno. U firem jako okna.eu, Pramos, VPO Protivanov , Macek...se nemůžeme shodnout na názvu a bojím se, že nám pak dodají něco jiného. Nevíte název toho zrcadlového prosklení? Pro představu si to představujeme takto.

Asi hloupý dotaz. Ale kdy jste poptávali okna do novostavby a objednali. Máme zatím základovou desku a řekli, že je brzo, prootože cenu potvrdí až po zaměření, to znamená , až bude hrubá stavba. Mám pocit, že všichni poptáváte okna a objednáváte ještě předtím, než vám komplet hrubá stavba stojí. Nebo se mýlím, JInak jaké máte zkušenosti s PRAMOS, okna.eu, okna VPO Protivanov, Okna Macek....Internorm ani poptávat kvůli ceněn nezkouším.

Holky, mám 5 ti letou katalpu nana, stromek, který je v květináči v zemi, ale za ty roky ho určitě prorazil. Jelikož hodnota takové ho stromku a díky omezeným financím , roste, tak bych ho ráda při stěhování pak vzala do nového domečku. Přesazoval někdy někdo takovýto menší stromek? Ujme se, půjde to vydloubnout rýčy nebo musím zavolat bagřík, ujme se to?

Moc prosím o foto. Když máte kuchyň dekor halifax a bílá. Manžel chce k tomu i podlahu , jaké pak dveře? Bílé nechce, ale nebude to vypadat blbě? Nebo kombinace hamilton či nebraska či hickory, podobná podlaha a jaké pak dveře - mimo bílých a antracitových. Fotkama mi moc pomůžete. Mám ukázat foto a pak se rozhodneme. Jen se ty varianty blbě hledají. Děkujuuuuuu