coverphoto
Aktivní

kotatko77

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Když ztratíte krásu vnější, musíte ji najít uvnitř sama sebe.....a to je to nejtěžší........
zaregistrovala se 18. led 2009
Aktivita
30 příspěvků ve fotoblozích
62 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Dveře Halifax..nemohu najít vhodnou podlahu, nechceme šedivou, ale dřevodekor, aby se to nebylo. Jakou máte podlahu vy. Nejlépe lepený vinyl. Prosím i fotku....začínám být bezradná a už mě hledat přestává bavit, je to nekonečné. Když to sedí , tak večer to pak vypadá jako pěst na oko a úplně někde jinde. Někdy je halifax studná barva někdy teplá a tak se špatně hledá.Foto půjčené.

Osvětlení schodiště, jaké máte kanlux nebo jaké ? Máte někdo i led bodovky co ale svítí i teplou žlutou barvou? Líbí se nám knlux krabičky, ale je to jen bílé denní nebo bílé studené světlo. Prosím i o foto a doporučení.

Kterou značku a koho by jste doporučili na venkovní žaluzie Mělník, Praha východ, Brandýs nad Labem a okolí, popřípadně Střední Čechy? S kým jste byli spokojeny cena vs. kvalita vs. poté montáž a servis. Děkuji moc.

Jaké světlo máte v obývacím pokoji spojeném s kuchyní a jaké nad jídelním stolem? Prosím moc o inspiraci, moc toho dohledat v reálu nejde. V obchodě je milion světel a člověk neví

Venkovní žaluzie, od koho poptat v antracitu, abychom nevykrváceli, stačí na vypínač v každé místnosti,,nic extra centrálního díky zdražení si nemůžeme dovolit. V kalkulaci sice máme promakanější, ale jak se vše zdražuje, musíme jít dolů, aby cena z kalkulace platila. Děkuji za tipy.