coverphoto
Aktivní

kotatko77

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Když ztratíte krásu vnější, musíte ji najít uvnitř sama sebe.....a to je to nejtěžší........
zaregistrovala se 18. led 2009
Aktivita
31 příspěvků ve fotoblozích
62 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Plastový bazén, poradíte od koho, mimo Mountfieldu. S kým máte dobré zkušenosti, kvalita, cena, jednání, servis? Rádi bychom bílý , hranatý 6x3 , solinátor atd... Plastové bazeny.eu, Bazény Kostelec, Bazény Relax, Bazény Telč, Poolplast, Centralplast ????

Dveře Halifax..nemohu najít vhodnou podlahu, nechceme šedivou, ale dřevodekor, aby se to nebylo. Jakou máte podlahu vy. Nejlépe lepený vinyl. Prosím i fotku....začínám být bezradná a už mě hledat přestává bavit, je to nekonečné. Když to sedí , tak večer to pak vypadá jako pěst na oko a úplně někde jinde. Někdy je halifax studná barva někdy teplá a tak se špatně hledá.Foto půjčené.

Osvětlení schodiště, jaké máte kanlux nebo jaké ? Máte někdo i led bodovky co ale svítí i teplou žlutou barvou? Líbí se nám knlux krabičky, ale je to jen bílé denní nebo bílé studené světlo. Prosím i o foto a doporučení.

Kterou značku a koho by jste doporučili na venkovní žaluzie Mělník, Praha východ, Brandýs nad Labem a okolí, popřípadně Střední Čechy? S kým jste byli spokojeny cena vs. kvalita vs. poté montáž a servis. Děkuji moc.

Jaké světlo máte v obývacím pokoji spojeném s kuchyní a jaké nad jídelním stolem? Prosím moc o inspiraci, moc toho dohledat v reálu nejde. V obchodě je milion světel a člověk neví