coverphoto
Neaktivní

kristyna03

Kristýna
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 3. srp 2015
Aktivita
38 příspěvků ve fotoblozích
10 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Praha
Sledované fotoblogy (1)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Holky, máte některá pracovní desku v kuchyni z masivu? Nemůžu si pomoct, ale v podstatě se mi líbí jen dřevěné masivní...u lamina mi pořád něco chybí...mám dva týdny na rozmyšlenou, ale hrozně váhám, zda je to praktické a taky kvůli ceně...děkuji za rady !

  • bujibuMám už 5 let a neměnila bych, jednou za půl roku vydrbu kartáčem, nechám pořádně vyschnout a natřu olejem z IKEA.
    • kristyna03
      AUTOR
      @bujibu  a desku máte z Ikey?
      • glumbiMám lamino k nerozeznání od masivu a jsem spokojená
        • bujibu@kristyna03  Ano, z IKEA, i celou kuchyň
          • kristyna03
            AUTOR
            @glumbi  A mohu se zeptat, co je to za firmu a dekor lamina? Koukala jsem jen na Egger a Kronospan a nic mě tam nezaujalo, ale je pravda, že jsem koukala jen na netu, vzorník naživo u truhláře zkouknu až za 14 dní.
            • glumbi@kristyna03  egger dub halifax, každý kdo k nám přijde si myslí že je to masiv...
              • kristyna03
                AUTOR
                @glumbi  Mohla bych pěkně prosím požádat o fotku ...koukala jsem do alba, ale hodil by se mi bližší detail pracovní desky, jinak dekor opravdu nevypadá špatně 🙂!!!
                • 22eva..tak já jsem právě rozhodnutá jít do lamina..nechci řešit, jestli někdo nechá sklenici na lince a zůstane tam kolečko nebo máme moc rádi červenou řepu, tak bych musela být neustále ve střehu..v Ikei jsem si vybrala dub a je to velmi reálná napodobenina masivu..))
                  • kristyna03
                    AUTOR
                    No to je jeden z důvodů, proč se masivu bráním, byť se mi opravdu moc líbí...navíc mě odrazuje cena, kdy mě truhlář upozorňoval, že budu tak na 6 tisících za metr. Asi zvolím levnější a odolnější variantu - lamino. Moc holky děkuju
                    • dannujá ho měla v bytě a už bych znovu nedala, mě dřevo nevyhovovalo, měly jsme z Ikea. Jsem zvyklá po práci setřít vlhkou houbičkou a pak utěrkou a ty mám všechny od toho oleje zašpiněný, nejde to vyprat. Tak jsem pak neolejovala, takže dřevo zase nevypadalo hezky..
                      • lenka579Taky jsem stála před rozhodnutím jako ty. Pořád jsem viděla jen to svoje - dubovou pracovní desku, nic jinýho. Až mě usadil truhlář, ať neblbnu. Takže mám Egger, nešla jsem ani do dekoru dubu a realizuji se na masivním nábytku z dubu, který není tak namáhaný, jako vytížená pracovní deska. Máme jídelní dubový stůl a už u něj si nejsem jistá, zda to bylo dobré rozhodnutí. Je nádherný, ale mám na něm zatím ubrus, protože se bojím poničení. Je teda nový, takže si na sebe zvykáme😉 časem třeba nebudu tak úzkostlivá a nebudu mít tendence zabíjet toho, kdo mi na něj položí skleničku s červeným vínem.😊
                        • joy_dubovou z Ikea, 14let , krásná pořád, jinou bych nechtěla🙂