coverphoto
Aktivní

lena.k

Lenka  /  43 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Kromě zařizování bytu a amatérského navrhování interiérů mě baví i vaření; některé recepty i povídání o našem prvním bytě na mém blogu http://lenaknyb.blogspot.com/.
zaregistrovala se 30. čvc 2006
bydlí v městě Ostrava
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
246 příspěvků ve fotoblozích
96 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (33)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Na podzim 2007 jsme koupili byt, víceméně po celkové rekonstrukci (bývalý majitel si ji dělal sám, takže je to místy znát). Dodělávali jsme stupačky a část obkladů v koupelně, dávali jsme nové dveře a kuchyň.
V unoru 2013 jsme byt prodali a docasne, nez dostavime dum,...

Prosim radu. IKEA VIDGA - kdyz chci kolejnici do stropu, je to kovani soucasti baleni, nebo se kupuje zvlast? Nemuzu to nikde dohledat. Diky.

Hezke nedelni odpoledne, mam dotaz na majitele calounenych posteli. Na zaklade ceho jste postel vybirali a sli byste do ni znovu? Pomalu pokukuju po nove manzelske posteli, rada bych neco vyssiho. V lamino a drevenych postelich nemuzu nic moc najit. Ale u tech calounenych se bojim spinivosti a mensi trvanlivosti, drevo/lamino proste otru. A jak je to s matracemi? Lze je jednoduse vymenit, nebo kdyz doslouzi matrace, muzu rovnou vyhodit i postel? Diky za komenty.

Máte, prosím, někdo zkušenosti s pracím gelem Surf? Váhám, jestli koupit. Díky

Holky a kluci pekarsti, mam dotaz. Pecu mladeti narozeninovy dort. Plnka bude boruvkocokoladova ganache riznuta troskou mascarpone a resim ted korpus. Vetsinou delam klasicky svetly, nebo cokoladovy. Ale ted jsem dostala chut na orechovy. Ale mam tak nejak divny pocit, ze to s temi boruvkami nebude ono (o cokoladu strach nemam, ta se shodne se vsim 🙂 ). Takze: meli jste nekdo nekdy kombinaci boruvka orech a pokud ano, jake to bylo? Diky, diky, diky

Ahoj, Ostravacky a Ostravaci, i vy z okoli. Muzete mi nekdo poradit, kde v Ove a okoli, popr. i v Zabielkowe, lze jeste koupit jahody na marmeladu? Resp. nemusi byt na marmeladu, ale aby cena byla do 40Kc. Vim, ze byly, ale ted jak na potvoru nejsou. Diky moc.