coverphoto
Aktivní

lena.k

Lenka  /  43 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Kromě zařizování bytu a amatérského navrhování interiérů mě baví i vaření; některé recepty i povídání o našem prvním bytě na mém blogu http://lenaknyb.blogspot.com/.
zaregistrovala se 30. čvc 2006
bydlí v městě Ostrava
Info o bydlení
Stav   Již bydlím v domě
Projekt   Dům
Aktivita
246 příspěvků ve fotoblozích
96 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (33)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Informace o projektu
Na podzim 2007 jsme koupili byt, víceméně po celkové rekonstrukci (bývalý majitel si ji dělal sám, takže je to místy znát). Dodělávali jsme stupačky a část obkladů v koupelně, dávali jsme nové dveře a kuchyň.
V unoru 2013 jsme byt prodali a docasne, nez dostavime dum,...

Nevite, prosim, nekdo o nejakem "velkoplosnem" svetle. Chtela bych obdelnik, idealne na celou delku koupelny, ale nejak nemuzu nic najit. Neco jako na obrazcich. Diky za tipy.

2 fotky
  • kamilapezadej si panelové osvětlení nebo led panely a vyjede ti toho dost... nejdelší jsem našla 120 cm, už jsem po tom taky kdysi koukala..
    • vachmaistrTady máte odkaz na některé výrobky kde kupuji LED pásky.
       http://www.t-led.cz/led-panely
      • vachmaistrJinak Vás můžu dopředu upozornit, že ty světla jsou za neskutečnou dardu a že se dá velice jednodůchým způsobem udělat světlo např. 1700x500 mm cca za 700 korun.
        • lena.k
          AUTOR
          @vachmaistr  oho, ja jsem si rikala, ze tu prvni fotku mam stazenou od Vas z alba. Uz nas taky s muzem napadlo, ze by se to svetlo dalo vyrobit samodomo 🙂 Muzu se zeptat, jak jste to delal, nebo je to vyrobni tajemstvi?
          • vachmaistrNeni. Ve stropu je kaslik ze sádrokartonu natřený na bilo hl. Cca 10 cm. Po delších stranách těsne u stropu kaslíku jsou nalepené dva AL pásky a na nich je LED 14,4 wat na 1 bm. Kolem spodní hrany kasliku jsem nalepil AL profil kterým se ukončuje obklad nebo dlažba. V tomto L profilu je pouze položené plexi s matovým dekorem. Vše je připojeno k transformátoru 60W 220/12 a připojeno k vypinači.
            • lena.k
              AUTOR
              @vachmaistr  diky moc
              • vachmaistr@lena.k  a právě ta fotka dnes udělala MS zase o kousek zajímavější 🙂)))))))))))))
                • lena.k
                  AUTOR
                  @vachmaistr  jinak se omlouvam, ze jsem fotku pouzila, stahla jsem ji a uz jsem nevedela, kde. ale kdyz jste napsal, tak mi to docvaklo.